Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Jó pont az egy lánynál, ha zavarba tud hozni titeket?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem feltétlenül mérvadó.
De számít bármit is, ha egy lány zavarba hoz?
Kort is írjatok légyszi.
2011. jún. 11. 09:34
2/9 anonim válasza:
mondjuk ha zuhanyzásnál ellopja a cuccaimat, majd mindenkit kihív a folyosóba a koleszban, és ezzel zavarba hoz, akkor inkább rossz pont
4/9 anonim válasza:
Ha én zavarban vagyok, abból nem igazán szokott kisülni semmi jó..
6/9 anonim válasza:
Hát szerintem senki nem szeret zavarban lenni, így inkább nem. Mert legközelebb arra fog gondolni, hogy 'hogy ba..szik ki velem megint ez a nő'
bocs
8/9 anonim válasza:
nem úgy fogalmaznék h jó pont....
Hanem , ha zavarba tudod hozni akkor valószínűleg tetszel neki és nem mer hozzád közeledni mert ő saját magát túl egyszerű fiúnak hiszi hozzád képest.
Ergo: neked jó mert tudhatod h bejössz neki!
DE! létezik egy másik formája is! Mégpedig, az, hogy túl ronda vagy és ciki lenne neki veled beszélgetni vagy akármi...
9/9 anonim válasza:
Nem.
Ha pedig ez okoz neki örömet, akkor menjen az anyjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!