Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen korán szól?
Ha egy adott helyzetet nem tudsz felmérni... hogy az adott nő, milyen kontextusban beszél veled...
Az a te bajod! Ezért, ne a nőket hibáztasd!
Ha egyértelmű jeleket adsz, hogy te ismerkedési szándékkal beszélgetsz vele, hidd el, ő is úgy fűzi a beszélgetést, hogy vevő-e rá, vagy sem.
Ha meg csak hülyít, te meg nem vetted le, akkor az is a te sarad!
Simán flörtölni meg úgy is lehet, hogy utána nem történik semmi se. Csak lesz egy jó napotok, megsimogattátok a férfi és női éneteket, jót tesz az egótoknak.
Majd, beletanulsz!
5 éve férjnél vagyok. Vidéki nagyvárosban élek, itt az emberek közvetlenebbek. Megszólítanak, hogy segíthetnek-e levinni a bringám a lépcsőn. Beszélgetünk a vonaton, az orvosra várva a váróteremben, a játszótéren, míg a gyerekeink futkosnak.
Bocsánat, hogy én soha nem arra gondolok, hogy húú, megszólított, biztos bejövök neki, gyorsan közlöm is, hogy foglalt vagyok, nehogy potyára eresszen meg két mosolyt.
Akkor szoktam szólni, ha randira hív, vagy valami nagyon direkt közeledést csinál, például kettesben el akar menni velem valahova.
Most nincs párom, de mikor volt, mindig figyeltem arra, hogy aki nem régi jó barátom, vagy közeli ismerősöm, (aki már nem érti ezt félre, és tudja, hogy én ilyen lökött vagyok néha, meg hogy van párom), azzal ne flörtölgessek, vagy ne "mutogassam direkt neki a nőiességem", sem testileg, sem megnyilvánulásra. Szóval mindig kicsit tárgyilagosabb, távolságtartóbb voltam, de semmiképp sem barátságtalan, vagy elzárkózó. Meg általában, ha addig nem kérdezte, az 1-2. beszélgetés után szóba szoktam azért hozni a párom valahogy említés szintjén, hogy én vele szoktam ilyen helyekre menni, vagy ő is szereti ezt, vagy valami apróságot mesélek róla, csak úgy érintőlegesen.
Ha valaki bókolt, akkor is egy szégyellős köszönömmel fogadtam, kerültem a testi kontaktust, nem kerestem a másik társaságát annyira aktívan, de örültem, ha beszél velem. És nem bókolgattam neki, meg ilyenek, tényleg szeretem szigorúan tartani a keretet, mert nekem az nem hiányzik, hogy bármilyen rossz visszhangja legyen és okot adjak féltékenységre. Viszont amíg valaki abszolút barátian viselkedik, nem hozom fel neki ezt a dolgot.
Undorítónak és baromi idegesítőnek tartom, mikor egy nőhöz vagy férfihez hozzá sem szólhat a másik nem, mert már egyből "hőőőőővanbarátom". Ki a f aszt érdekel, majd ha olyan a kontextus, mondod, de amíg jófej vagyok veled, mint ember, és nem nyomulok, ne arról szóljon a beszélgetés, hogy neked épp kid van, aki miatt szóra sem méltatsz mást.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!