Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen korán szól?
Nem kell mondani. Belekell szoni a temaba.
Pl.:,, multkor a parommal voltunk ott enni es.... ,,
,,Nem tudtam megcsinalni, de szerencsere a parom...,,
,,Orulok hogy tetszik, a paromtol kaptam,,
Akkor szólok, ha látom hogy az a szándéka, vagy szóba kerül.
22/f
De igen. En legalabb is szeretem ereztezni az elejen, hogy van valakim, de attol baratok lehetunk. Mert mint magat embert, azt a valakit szivesen megismernem, de nem akarom hogy felre ertse. Ezert jo finoman utalni ra, hogy parod van, es igy majd elvalik, hogy igyis lehet folyatatni a beszelgetest, vagy leraz az illeto, mert hogy o nem baratnak akart. Vagy van a 3. kategoria, sok ilyen kerdest is tesznek fel: ,, hogy hoditsam el a lanyt a baratjatol? ,,
Na ez az a tipus, mikor tudja hogy van parod, de nem erdekli, mert akkor is teged akar. De nem mindegyis. Ez mar egy masik tema.
Kérdező!
Tegyük fel párkapcsolatban vagy, utazol a vonaton.
Leül melléd egy férfi/nő elkezdtek beszélgetni, pl : sokan vannak/meleg van/ fránya MÁV, hogy ma sem sikerült időben indulnia...
Úgy gondolod, hogy addig nem is beszélgethet senki senkivel, amíg nem közli, hogy párkapcsolatban van vagy szingli?
Szerinted úgy kéne kezdeni, hogy:
Szia! XY vagyok, 2 éve párkapcsolatban... igen, már megint késik.
Vagy!
Szia! XY vagyok, szingli... igen, már megint késik.
Jól mondják a többiek. Az első 5 percben ügyesen el lehet ejteni ezt a témát. Onnantól a másik is tudja, hogy mi a helyzet. Ha akarja gyorsan befejezi, ha ennek ellenére érdekled, mint havert akkor is tudja, hogy mire számítson.
Nem szeretem, mikor 3 óra beszélgetés után (volt, hogy személyes beszélgetés) megkérdeztem, hogy van e kedve összefutni legkozelebb, erre közölte, hogy a pasija nem örülne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!