Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki milyen korán szól?

Figyelt kérdés
Ki milyen korán jelzi ellenkezőnemű beszélgetőpertnerének, hogy egyébként párkapcsolatban van ? Közlés, nem lekoptatós értelemben érdekel. Kötetlen beszélgetés a szituáció, ami bármire kifuthat. Mindkét nem válasza érdekel. Nemet és kort is írjatok legyetek szívesek.
2017. júl. 29. 16:26
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
76%

Nem kell mondani. Belekell szoni a temaba.

Pl.:,, multkor a parommal voltunk ott enni es.... ,,

,,Nem tudtam megcsinalni, de szerencsere a parom...,,

,,Orulok hogy tetszik, a paromtol kaptam,,

2017. júl. 29. 16:47
 2/29 A kérdező kommentje:
Akár így is, ahogy egyes írja. Kösz a pontosítást.
2017. júl. 29. 16:48
 3/29 anonim ***** válasza:
76%

Akkor szólok, ha látom hogy az a szándéka, vagy szóba kerül.

22/f

2017. júl. 29. 16:49
 4/29 anonim ***** válasza:
71%
Amit az 1# ír én is azt szoktam ha olyan a helyzet.
2017. júl. 29. 17:11
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Általában hamar beleszövöm a beszélgetésbe, ha meg már úgy látom az elején, hogy a beszélgetés rossz irányba megy (értsd. ismerkedés, nem baráti szándékból, vagy egyéb miatt), akkor, azt a beszélgetést, hamar le is zárom.
2017. júl. 29. 17:41
 6/29 A kérdező kommentje:
Tehát amíg nem látjátok, hogy potenciális partnerként tekintenek rátok, addig nem mondjátok ? Ha publikus, nemet, kort is légyszi.
2017. júl. 29. 17:41
 7/29 anonim ***** válasza:

De igen. En legalabb is szeretem ereztezni az elejen, hogy van valakim, de attol baratok lehetunk. Mert mint magat embert, azt a valakit szivesen megismernem, de nem akarom hogy felre ertse. Ezert jo finoman utalni ra, hogy parod van, es igy majd elvalik, hogy igyis lehet folyatatni a beszelgetest, vagy leraz az illeto, mert hogy o nem baratnak akart. Vagy van a 3. kategoria, sok ilyen kerdest is tesznek fel: ,, hogy hoditsam el a lanyt a baratjatol? ,,

Na ez az a tipus, mikor tudja hogy van parod, de nem erdekli, mert akkor is teged akar. De nem mindegyis. Ez mar egy masik tema.

2017. júl. 29. 17:47
 8/29 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező!

Tegyük fel párkapcsolatban vagy, utazol a vonaton.

Leül melléd egy férfi/nő elkezdtek beszélgetni, pl : sokan vannak/meleg van/ fránya MÁV, hogy ma sem sikerült időben indulnia...

Úgy gondolod, hogy addig nem is beszélgethet senki senkivel, amíg nem közli, hogy párkapcsolatban van vagy szingli?

Szerinted úgy kéne kezdeni, hogy:

Szia! XY vagyok, 2 éve párkapcsolatban... igen, már megint késik.

Vagy!

Szia! XY vagyok, szingli... igen, már megint késik.

2017. júl. 29. 17:48
 9/29 anonim ***** válasza:

Jól mondják a többiek. Az első 5 percben ügyesen el lehet ejteni ezt a témát. Onnantól a másik is tudja, hogy mi a helyzet. Ha akarja gyorsan befejezi, ha ennek ellenére érdekled, mint havert akkor is tudja, hogy mire számítson.

Nem szeretem, mikor 3 óra beszélgetés után (volt, hogy személyes beszélgetés) megkérdeztem, hogy van e kedve összefutni legkozelebb, erre közölte, hogy a pasija nem örülne...

2017. júl. 29. 17:50
 10/29 A kérdező kommentje:
#8. Azért tettem ezt fel, mert gyakran futok abba, hogy tök jól elvagyunk, már ismerkedési szakasz van, megy némi incselkedés is oda-vissza, majd mikor randi kerülne szóba, akkor jön a hoppácska, nekem barátom van. Kb olyasmi jó lenne, amit előzőek írtak, mert egyrészt kellemetlen, másrészt olyan, mint amikor egy szárazkolbászt rántanak ki a szádból, amire ráharaptál. :D
2017. júl. 29. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!