Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mik az okai ami miatt nem akartok komoly kapcsolatot? Szerintetek ez fog változni? Hány évesek vagytok?
Én sose szerettem játszadozni se másokkal, se a saját időmmel. Vagy komoly, vagy semmi.
28/F
Egyszerűen így döntöttem, mert most nem kellenek egy kapcsolattal járó kötöttségek.
27/F
Mi az oka? Az, hogy teljesen kiégetett érzelmileg a legutóbbi kapcsolatom. Eleve már a kapcsolat alatt is eléggé ki voltam használva, otthagyni nagyon nehezen sikerült, mert mindig, amikor megpróbáltam, a nő öngyilkossággal fenyegetőzött, ezzel zsarolt. Aztán persze ő pasizott be. A szakítás után a közös házunkon az osztozkodás is eléggé balhés volt, nagyon ráfaragtam anyagilag.
Valszeg már ez is elég lett volna hozzá, hogy ne akarjak többé komoly kapcsolatot, mindennek a tetejébe meg pár napja öngyilkos lett az exem :( És rohadtul bűntudatom van emiatt.
Na ez a sok szarság nálam végleg betette a kaput, érzelmileg teljesen tönkretett, gyakorlatilag szinte semmi komoly emberi érzés nem maradt már bennem.
Hogy fog-e változni? Nem tudom, nem valószínű, soha nem fogok merni már újabb kapcsolatba belevágni egy ilyen után, nem hiányzik nekem ez a sok szenvedés még egyszer.
34 éves vagyok.
Csak komoly kapcsolataim voltak az elmúlt 20 évben, és a továbbiakban is azt szeretnék.
Csak olyan nővel ismerkedem, akivel el is tudom képzelni a komolyat, nem vágyom egy éjszakára, meg járogatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!