Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk és Férfiak! Tudna nektek igazán tetszeni, vonzó lenni (Tudnátok szeretni)? Egy bőrproblémás lányt?
Egyáltalán nem zavar. A volt barátnőmnek rengeteg pattanás utáni heg látható az arcán és semmit nm tud ellene tenni. Alapból nagyon problémás a bőre, könnyen leégő típus, extra száraz bőre van ami leginkább a téli időszakban jelent nála sok problémát, szinte tetőtől talpig kenegette magát testápolókkal ráadásul receptre kellett kiváltania, nem úgy volt hogy megvette a sarki drogériába mert azok nem használtak. Télen szinte az arcát is takarnia kellett a hideg ellen főleg a fagyoknál mert akkor szó szerint annyira kiszáradt az arcbőre hogy durván hámlani kezdett neki.
A háta, a vállai szinte totál megégtek egy nyári napon amikor strandoltunk, és hólyagos lett neki. Azóta bikinit meg az átlagos fürdőruhákat elfelejtheti ha strandra megyünk, többnyire csak a lába lehet fedetlen, hosszú ujjú fürdőruhába szabad csak lennie és akkora kalapba ami árnyékolja a teljes arcát. Őt nem zavarja esztétikailag, csak ha huzamosabb ideig kint van a szabadba a meleg levegőn akkor beleizzad a fürdőruhájába ami szinte teljesen elzárja a bőrét, de sajnos fontos neki ha nem jutunk tartósan árnyékos helyre mert másképp leég és már mondta az orvos hogy nagyon figyeljen mert baja lesz.
Télen enyhe időben olyan 0 fok körüli időben ha épp szoknyát vett fel megfelelő vastagságú harisnyával akkor nagyon hamar kiszárította a lábát.
Engem egyáltalán nem zavart a bőrproblémája mert nagyon szerettem őt, és bár az arcán nagyon látszott hogy gond van, elfogadtam, egy cseppet sem zavart mert a mosolya mindent szebbé tett és ez volt a fontos.
Nálam az arc kulcsfontosságú. Az akne nem zavar, ha az ami "mögötte" van tetszik. Főleg, ha nagyon egy hullámhosszon vagyok a lánnyal.
Ha valakit szeretek, a hibáival együtt szeretem.
Nekem éveken át ilyen volt az arcom, minimálisan tudtam csak javítani biokozmetikumokkal rajta és ápolgatni. Agyonsminkelni nem akartam magam, akkor inkább lássanak ilyen csúnyának és nem okozok csalódást.
Viszont az utóbbi időben rengeteget javult. Elhagytam minden tejterméket (csak mandulatejet iszom), húst és minden mást ettől függetlenül fogyasztok, de nekem a tejfehérje (kazein) tette be a kaput. :/ Illetve naponta 2x mosok arcot és ugyanúgy parfüm -és alkoholmentes krémmel kenem. Most már csak kicsit pirosas, meg itt-ott kijön néha egy-egy pattanás. Mellette aktívan sportolok, ott is az első, hogy edzés után arcot mossak, mert ha izzadt marad az arcom, egyből jön elő minden másnapra. Pokol az egész, de valamennyire karban lehet tartani.:)
21L
Személyiséged bőrproblémás vagy most mivan????
Nem értem kérdésed.
Milyen bőrproblémája lehet egy személyiségnek? Ahogy tudom, annak nincsen bőre. Vagy ez most mi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!