Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszem azt, hogy engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszem azt, hogy engem nem lehet szeretni?

Figyelt kérdés
Egész életemben azt éreztem, hogy a szüleimen kívül nincs olyan ember, aki valóban szerethet engem. Vannak barátaim, de sokszor úgy érzem, hogy csak megtűrt személy vagyok, nem is hiányoznék nekik ha nem lennék. Párkapcsolataim szintén emiatt futottak zátonyra, mert azt érzem, hogyha valaki jobban megismer, rájön, hogy nem vagyok elég szép, jó, okos stb.

2017. jún. 17. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt mi honnan tudjuk, hogy te miért hiszed azt?
2017. jún. 17. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sima önbizalomhiány.
2017. jún. 17. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Én szeretlek.
2017. jún. 17. 15:18
 4/4 anonim ***** válasza:
ha a szüleid szeretnek, az már jó:D amúgy próbálj a hozzáállásodon változtatni, nincs értéktelen ember, mindenkit lehet szeretni, sőt, mindenki meg is érdemli, hogy szeressék. És aki "megtűr", az nem véletlenül tűr meg... :D Honnan tudod, hogy nem hiányoznál nekik? és ha valóban így van, mi akadálya, hogy keríts olyan barátokat, akiknek hiányoznál? És ha vki párkapcsolatban van veled, az elvben tudja mire vállalkozik, nem? Magadban keresed a hibát, de sztm feleslegesen tépelődsz:)
2017. jún. 17. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!