Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok\fiúk ez miért van?
Nem tudom, bennem semmit sem mozgat meg egy ilyen "hasraesek külsejű" ember. Nem azért, mert magamat rosszabbnak vagy jobbnak tartom, hanem egyszerűen jobban fel tud izgatni szexuálisan is az, akire ránézek, és kicsit magamfélének érzem. Valaki olyannak, aki külsőre is kicsit a magamfajtához közeli, viselkedésre is, ilyesmi. Bennem valahogy ösztönösen nagyobb vonzalmat kelt egy ilyen ember, és sok esetben ez szerintem tudattalan, mert lejön a testtartásból, a mozgásából, a fejekből, amiket vág...
És én is érzem azt a szakadékot a szolis, kigyúrt pasiknál, amiről te beszélsz, de nem azért, mert jobbnak tartom őket magamnál. Most az a szépségideál, ezért lehetne azt mondani, de én magam nem érzem így. Egyszerűen csak olyan lány vagyok, aki ugyan figyel az alakjára és csinosnak szeretne tűnni, nem fektet ebbe annyi pénzt, meg nem ken magára annyi vackot, mert nem tartja fontosnak és a fehérebb, kicsit szeplős bőrét érzi hozzá passzolónak, a kesze-kusza hullámos hajával, ami nem lesz olyan, mint a tipikus mai tükörsima hajú, barnabőrű lányoknak. Edzek én is, de nem minigatyában prezentálom az eredményt, mert más embernek érzem magam. És alapvetően szeretném, ha a szavamat hallanák meg és azt a "tudást" (bár még sehol sem vagyok :) ) értékelnék, amit én is többre tartok magamban, mint azt, hogy mennyit költöttem a testemre. Ettől még igényes vagyok. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy kevésbé mesterkélt, hasonlóan "madárfészekhajú", nem epilált mellkasú srácot valamiért sokkal szexibbnek tartok, pláne, ha ő is tud ezt-azt a világról. Mert zsák a foltját, én ebben hiszek.
És igazából nem csak tartós kapcsolatról beszélek, bár egyéjszakásom sosem volt. Egyszerűen szexuálisan vonzóbb nekem az, aki közelibb hozzám számomra. És sokkal felszabadultabban tudok az ilyen emberekkel beszélgetni, flörtölni, jobban érdekelnek, mint aki sokkal másabb világban él, mint én. Nem rosszabb vagy jobb ő sem, csak érzem, hogy nem őt keresem és valószínűleg ezzel ő is így van.:)
21L
Kedves Kérdező!
10-es skála a társadalomban?
Úgy érted a magazinok címlapján pózoló hivatásos szépfiúklányok, profi fényképész által teremtett látványához viszonyítva az emberi külső?
Vagy milyen "össztársadalmilag" elfogadott véleményről beszélsz?
Mi az "ízlés" konszenzusa?
Csak azért kérdezem, hogy pontosítsam, milyen raglistán szeretnél szintet lépni.
A a fent vázolton egyszerű a dolgot. Nézegess sok divatlapot, és igyekezz minél inkább olyanná válni, mint az ott diktált "ideálok".
Manapság mindenre megvan az eljárás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!