Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik, huzamosabb ideje egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik, huzamosabb ideje egyedül vannak. Hogy érzitek? Miért? A legutóbbi próbálkozás (ok) hol siklott (ak) félre? Vagy jó így? Direkt vagytok egyedül?

Figyelt kérdés

2017. júl. 25. 22:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nincs megfelelő partner, volt már párkapcsolatom, de most egy ideje nincs. Ha már így van, akkor meg építem a karrieremet.
2017. júl. 25. 23:16
 12/13 anonim ***** válasza:

3 éve élek egyedül.

volt egy 3 éves és 11 éves kapcsolatom, az utóbbi elég rondán ért véget, szünetet akartam tartani. Az első 3 hónapban furcsa volt háztartást vezetni, de gyorsan belejöttem, a nővéreim kicsit megtanítottak főzni, így utólag nem egy nagy ördöngösség.

Azóta egyedül élek, vannak barátnőim, akikkel eljárok szórakozni, van egy szeretőm, akivel a szex is jól működik, de nem élünk együtt és szerintem nem is fogunk. Régen családban és gyerekekben gondolkoztam, de mára ez teljesen kihűlt, igénylem a magányt és a csendet magam körül.

Sok barátom mondja, hogy mi lesz majd ha megöregszem, ki fog eltemetni, de ez egyáltalán nem foglalkoztat. Amióta egyedül vagyok sokkal jobban tudok koncentrálni a munkámra és sikeresebb is vagyok, nem kell tekintettel lennem másra.

Múltkor a szeretőm kérdezte, hogy miért nem akarok több időt vele tölteni mire azt válaszoltam, hogy akkor nem kívánnám annyira és így mindig a legjobb formámat hozom.

Egyenlőre marad minden így, nyugalomban és harmóniában élek.

41F

2017. júl. 26. 08:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért vagyok egyedül, mert îgy sokkal könnyebb minden, pl nincs fölösleges vita, féltékenység, 'időbeosztás'-szánok-e a másikra elég időt(?), nem unok rá a másikra.

Tehát azzal vagyok akivel akarok. És azt csinálok amit és amikor csak akarok.

Sokkal jobb egyedül mint egy párkapcsolatban, legalábbis sztem.

N

2017. júl. 26. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!