Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teltebb lány vagyok, de hízókúrázom, mert kifejezetten molettebb szeretnék lenni. Van akinek ez bejön?
Nekem ez kicsit fétis dolog, de nem szeretnék túlzásokba esni a hízással. Van, akit pasiként nem zavar ez?
20/L
Sztem meg egy 155-160 magas, 65 kg körüli csaj pont lehet cuki :D
Ha pl babaarca van.
De alkattól függetlenül, akinek olyan ba$zós feje/kisugárzása van, arról nekem se a cukiság jut eszembe. Mondjuk én pl kifejezetten degradálónak érezném, ha azt mondanák, hogy cuki meg aranyos vagyok, nem ez a stílusom :D
Engem nem zavarna, sõt :) Nekem a extra husi lányok jönnek be.
29/F
Én meg fogyni akarok :P
Csajok én megértő vagyok, meg semmi előítélet általában de mi ez legújabb hízni szeretnék divat ?
Valaki magyarázza már meg ezt nekem :)
Igen, én vonzónak találom. Ez nem egy divat, ez egy fétis. Minkét fél részéről. Azt hiszem, még viszonylag mérsékelt vagyok, mert a soványabb lányok is tetszenek, meg amúgy nem szeretem a "a nő 100kg fölött kezdődik" meg "az igazi férfi nem a csontokkal játszik" szólamokat.
A kövérség csak egy attraktív tényező, semmi több, ugyanúgy, ahogy a mellméret is befolyásolja mennyire attraktívnak tartanak valakit, de összességében mégis más tényezők a legfontosabbak.
Ezért csak addig támogatom a hízást, amíg a súly nem akadályoz más dolgokban, mert az ilyen problémák általában tönkretesznek egy kapcsolatot.
18/F
Ú......
Bár ismernék ilyen lányt! 23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!