Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teltebb lány vagyok, de hízókúrázom, mert kifejezetten molettebb szeretnék lenni. Van akinek ez bejön?
Figyelt kérdés
Nekem ez kicsit fétis dolog, de nem szeretnék túlzásokba esni a hízással. Van, akit pasiként nem zavar ez?
20/L
2017. júl. 25. 14:52
11/32 anonim válasza:
Nekem tetszik, ha gondolod írj rám(30 éves, pesti, jóképű, sportos, 20/5)
Sajnos az előző hozzászólásom kitörölték, irigyek! ;)
12/32 anonim válasza:
Egy cuki lány nem lehet szexi? Dehogynem. :D
13/32 anonim válasza:
Uristen, beteg vagy kerdezo hahahahh
14/32 anonim válasza:
Nekem ez bejön, írtam, majd kérlek válaszolj, ha ráérsz.
25/F
15/32 anonim válasza:
Van, de jóval kevesebbnek, mint akinek nem jön be.
16/32 anonim válasza:
Van, akinek bejön, de ha felhizlalod magad, akkor ne panaszkodj, ha senkinek nem kellesz majd.
17/32 anonim válasza:
Ugyan ez vagyok csak fiuban :D
19/32 anonim válasza:
Igen. Kifejezetten a BBW és SSBBW alkatú lányol jönnek be, nagyon vastag combokkal.
20/32 anonim válasza:
#9 "De jó, hogy csak a 40 kg (vagy 50) lehet cuki aranyos... mert ez súly függvénye ugyebár. 😂" - hát azért az minimum vicces, mikor a szénaboglya fejű, tripla fenekű, dupla tokájú, echte birodalmi német fat acceptance aktivisták győzködik a népet, hogy márpedig ők igenis szexik, kívánatosak és CUKIK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!