Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facér férfi tanárként azt tapasztalom, hogy a nők többségének nem vagyok elég menő a foglalkozásomat és anyagi helyzetemet tekintve. inkább a mérnökök, programozók viszik a prímet. Miért lehet ez?
"Erre csak azt mondom,hogy soha nem lesz telítve a programozó szakma,olyan szinten hiàny van hogy nem tudnak mit csinàlni az emberhiànnyal,projektek csúsznak,cégek vannak vàlsàgban a szakember hiàny végett."
Igen, a gengszterváltás után is pontosan ezt képzelték, hogy annyi jogász-közgazdász fog kelleni a vadkapitalizmusban, hogy sose fog telítődni a szakma, mindig lesz kereslet rájuk.
Ja, aztán 10 éven belül mégis telítődött.
Nincs végtelen számú álláshely, ugyanúgy ahogy végtelen olaj, kőszén, vasérc, étel sincs. A világegyetem, na az a végtelen. Előbb-utóbb minden szakma tud telítődni.
"Mit foglalkozól màsokkal,kit érdekel ki fogja sütni a kenyeret?
Mert mindig lesz olyan aki fogja."
Ööö, csak azért, mert kenyér nélkül kicsit nehezebb az élet, mint mondjuk adatbáziskezelő programok nélkül. Ha nincs, aki megtermelje a kaját, 2-3 héten belül éhendöglenek az emberek. És bizonybizony, ha a munkás úgy látja, hogy a kenyérsütés nem hoz elég jövedelmet, akkor nem fogja csinálni, mondván, ígyis-úgyis éhenpusztul, minek robotoljon is még mellé puszira.
"Bàrmikor kaphatok nõt olyat amilyet csak akarok,amikor akarom."
Ja hát pénzzel könnyű. Így bárki tud nőt szerezni. Csak felmegyek a rosszlányokra, kiválasztom a nekem tetszőt, kicsengetem a zsét, oszt vihetem. Éljen a fogyasztói társadalom!
Elárulom neked: a pénzen vett kapcsolat percre pontosan addig fog tartani, ameddig a pénzed. Azaz igen rövid ideig. Aztán majd 60 évesen hót egyedül a karosszékedben legatyásodva gondolkozhatsz azon, hol kúrtad el a dolgot...
Borítékolom neked, ide vezet a konzumidiotizmus. De hát te tudod, nem az én gondom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!