Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facér férfi tanárként azt tapasztalom, hogy a nők többségének nem vagyok elég menő a foglalkozásomat és anyagi helyzetemet tekintve. inkább a mérnökök, programozók viszik a prímet. Miért lehet ez?
Valahogy sejtettem, hogy te nem a valós igazat keresed, hanem a saját magad által igaznak vélt gondolat megerősítését szeretnéd itt olvasni.
De akkor minek írtad ki a kérdést ha csak egy igazat ismersz el, a sajátodat, amit más megerősít?
Szerintem nem a foglalkozásoddal lehet a probléma, hanem az okoskodó és lekezelő stílusoddal. Engem marhára nem érdekelt soha hogy mi a pasi foglalkozása ha szimpatikus. Mellesleg a tanárok sem keresnek annyira rosszul...
Ha pedig tipikusan az a gombasérós, szemüveges, szandálos-zoknis kémia tanár vagy, akkor az más kérdés és megint nem a szakmáddal van a baj.
29N
Kamu. Egyrészt egy magára valamit is adó tanár nem így ír, másrészt nem egy tanárral vagyok jó kapcsolatban, beszélgetünk személyes dolgokról is, és mindnek van kacsolata, de legalábbis össze tud hozni egyet ha akar.
Nem lehet, hogy a minden nőt egy kalap alá vevő mentalitásod, a makacsságod és a negativitásod a baj? Nem, gondolom ezt soha az életben nem ismernéd be...
Nagyon sok szingli mérnököt ismerek,akikre rá sem néznek a nők,az sem érdekli őket hogy mérnökként dolgoznak.
Nem hiszem hogy csak a foglalkozásod miatt vagy facér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!