Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak lányok akik a szerényebb, félénkebb srácokat keresik?
Biztos Ti lányokat sztereotípiának tartjátok hogy közületek mindenkinek a nagymenő, jóképű, dumával lehengerlő srácok jönnek be. De mondjátok ha ez a sztereotípia mégis igaz. ;)
Vannak közületek akiknek inkább a kicsit olyan szerényebb, nem magamutogató srácok jönnek be? Mi a ti nézetetek?
Kíváncsian várom a vélemenyeteket, nézeteiteket, gondolkodásmódotokat.
És olyan szempomtból gondoltam hogy kapcsolatra és ilyesmik, nem pedig alkami dolgokra. :)
(Nem társkeréses céljából tettem fel a kérdést. "Neeem".)
22F
#1 na hát azért csak nem... 🤔
#2 és te mit gondolsz miért van ez így?
Ket vegletet soroltal fel, nekem egyk sem kene. Nem lehetne mondjuk normalis? Ne legyen felenk, mert rengeteg konfliktust szul es olyankor mindig a baratno huzza a rovidebbet, pl mert nem mer ellentmondani a baratainak, akik raveszik hulyesegekre. Bocs, a felenk fiu halal idegesito.
Nem nyomom le a mantrat a masik vegletrol, legyen eleg annyi h az sem kene, ott mas problemak merulnenek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!