Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miről lehet megismerni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről lehet megismerni egy félénkebb, vissza húzódó lányt?

Figyelt kérdés
Nekem ilyen lány az ideálom,szoktam is figyelni,de mindig csak beszédes,határozott lányokat láttok,akik bulizni akarnak állandóan stb.
2017. jún. 11. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Aeról, hogy félénkebbek és visszahúzódóak
2017. jún. 11. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Arról, hogy nem látod őket, mert nincsenek ott a buliban.
2017. jún. 11. 20:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktam buliba járni,de az utcán,strandon,a fent említett lányokba botlok.
2017. jún. 11. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, nem lehet látni/megismerni őket, mert visszahúzódtak.
2017. jún. 12. 05:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Az utcára fülhallgatóval a fülében megy ki ha egyedül van. Szeret olyankor vásárolni mikor kevesebben vannak. Ha vásárol vagy füli van a fülében átlagban android módba van kapcsolva. Ha beszédbe elegyedsz vele nem túl bőbeszédű. Szeretne ugyan beszélgetni de a szókincse rejtve maradnak mivel leblokkol ilyenkor mert nem tudja mit mondjon.

Nehezen nyílik meg.

Szeret szemellenzővel járni így könnyebben észrevehetetlenebbnek érzi magát. Nem szeret a társaság középpontjába lenni. Ha az emberek ezt várják tőle ilyenkor lükverzbe rakja a biztonsági rendszert, hogyha olyan a helyzet bármikor ki tudjon hátrálni. 😀

Szeret szabadon röpködni mint egy vidám pici rigóka aki dalolászva járja a természet bevásárló központját élelem után kutatva. 😀

A gondolkodása nagyban különbözik az emberekétől.

És még lehetne sorolni. 😀

2017. júl. 7. 22:57
 6/7 anonim ***** válasza:
De ha úgy hozza a szükség hős módjára olyankor is vásárol ha többen vannak csak, hogy a családjának segítsen. De nagy kedvence ha zavartalanul kevesebb vásárló jelenlétében vásárolhat. Előző voltam. ☺
2017. júl. 7. 22:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Én hasonló vagyok srácba azért keresek vissza húzódó lányt :D
2017. júl. 7. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!