Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoval nem akar megismerni?
Par honapja matcheltem egy fiuval a Tinder nevu applikacion, akit szemelyesen ismerek, de nem tartjuk a kapcsolatot, es tobb mint 10 eve nem lattam. Nagyon meglepodtem, hogy jobbra huzott, meg azon is hogy fent van. Par nap mulva irt is egy bejegyzeshez segitsegul, amiben bejeloltek.
Ma ismet matcheltunk, es delelott irtam neki egy uzenetet, hogy mi ujsag vele, es azota folyamatosan fent volt, de nem valaszolt, es nem is nyitotta meg.
Azert is meglepo ez szamomra, mert a legtobb fiu kapva kapna az alkalmon, rengeteg udvarlom van, es bar kiskoromban nagyon csunya kislany voltam (amikor ismertem ot), szerencsere mostanra a visszajelzesek alapjan ez nagyon megfordult.
A masodik amiert meglepo, hogy vegulis kissrackent illedelmes volt, azt gondolom, hogy a mai napig az, es csupan egybarati kerdest tettem fel. Mindketten 27 evesek vagyunk.
Húzz jobbra, én vissza írok.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!