Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi, hogy képes akkora kompromisszumra, hogy összejöjjön kifejezetten ronda lányokkal?
Nem kell bevágni a durcit, fordítva is kérdezhetném (elmondhatod ebből a szempontból is a véleményedet), de most férfi oldalról szeretném megközelíteni a kérdést. A fb-n böngészve, meg a való életben is látok olyan pasikat, akik amúgy közel sem rondák vagy nyikhajok (+180 magasak, férfias alkattal) és mégis olyan csajokkal vannak együtt, akikkel én még alacsony, ronda szűz pasiként sem jönnék össze sohasem. Csak, hogy néhány tulajdonságot említsek:
- erősen kesze-kusza fogak
- hordó test
- leharcolt lófej
- férfiakat meghazudtoló hiányos vagy elhanyagolt haj
Pedig én aztán tényleg nem vagyok válogatós, mert az számomra kvázi egy álomcsajnak számít, aki minden téren eleget tesz az alap esztétikai kritériumnak. Tehát nem egy 175 magas, D kosaras VS modellre gondolok, hanem arra, aki mindenből hozza az átlagosat. De azt látom, hogy tőlem jobb, vonzóbb, férfiasabb pasik is olyan szinten képesek leadni az igényeiket, amit én képtelen vagyok megérteni. Komolyan ennyire kényszerhelyzetben vannak azok a pasik, akik külső tekintetében már nem érik el a felső 5-10%-ot vagy szimplán csak lúzerek, hogy "jobbat" nem tudnak megszerezni? És ne gyertek ezekkel a belső értékekkel, mert igenis a külső az egyik legfontosabb minden pasi számára.
Pedig tényleg a belső értékek a válasz. :)
Párom legalábbis ezt válaszolta, mikor a haverok hasonlóról faggatták (félreértés ne essék, véletlenül jutott hozzám vissza a dolog :D).
Egy fullos nő lehet, hogy szemet gyönyörködtet, meg mondjuk jó az ágyban, de egy kapcsolathoz ez nem elég. Ő kipróbálta, többet nem kér belőle.
(Oké, én nem tartom magam bűnrondának, de mondjuk túlsúlyos vagyok, ami az itteni átlagválaszolóknál kizáró ok, szóval feltételezem, hogy én is az a kategória vagyok, akit bottal sem piszkálnál :D)
Látom nem lettél valami népszerű, kérdező. :D
De én neked adok igazat, ez olyan papucs dolog. Nemhiába a nő a szebbik nem. Alapjáraton azt mondom, hogy külső alapján az az ideális, hogy mindenki nagyjából egy súlycsoportban keresgéljen. A tökéletes az lenne (most csak a külsőről beszélünk), ha a lány egy fokkal jobb nő, mint amilyen a párja férfiben. Mert a nő a szebbik nem, ez nem csak közhely. Szerintem gáz ha pl. egy nem kövér fiú összejön egy kövér lánnyal, fordítva már semmi probléma. Vagy egy átlagos arcú/helyes fiú ne jöjjön már össze olyan lánnyal, akinek nem szép az arca. Fordítva semmi akadálya. Egy nőnek mindig jobban kell kinéznie, mint a mindenkori párja, szerintem ez a természetes.
Ezeket a dolgokat nőként mondom. Lehet megkövezni. 22/N
Látom az eszedbe sem jutott, hogy a szépség relatív, és pl az adott férfinak pont bejön az adott nő. Lehet, hogy nem 50 kiló hanem 80 és lehet, hogy nincs szabályos fogsora sem, de attól még az arca lehet, hogy tetszik neki, és emellett sok más dolog IS fontos. Avagy ez az adott férfi pl kifejezetten a molettebb nőkhöz vonzódik. Ilyen is van. A férfiak kis százalékának bizony bejön. Ne legyél ennyire buta.
Eszembe sem jutna az a közhely, hogy csak a belső értékek fontosak, mert ez női szemmel is egy marhaság (én annak tartom), DE csak mert neked valaki nem tetszik, rondának tartod, attól még nem kell mindenki másnak is rondának tartania. Pont. Ez így világos, eljutott az agyadig?
De megközelíthetem máshogy is a dolgot. Neked mégis mi közöd van hozzá, hogy ki kivel és miért van együtt? Nem mindegy neked? Vagy ennyire unod az életed, hogy másokéval foglalkozol? Szomorú...
Még egy dolog: írtad a hiányos hajat, mint kifogást: tudod nem csak a férfiak kopaszodhatnak, hanem a nők is. Elég egy betegség, hormonális probléma hozzá, szóval erről végképp nem tehet senki, ahogy a férfiak sem. Így gúnyolódj ezzel.
A kérdező meg a #12-es sem semmi.
'Ilyen ne jöjjön már össze olyannal.'
Miért, ki mondja meg? :)
Különben csak jól csinálnak valamit azok a nők, akik az előnytelen külsejük ellenére is boldogan élnek valakivel - veled ellentétben.
21/L
Hagyd rá... #12-esnek valszeg igen gyatra külsejű palik akadtak, és most ezzel nyugtatja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!