Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azoknál a nőknél akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknál a nőknél akik nem találnak megfelelő pasit mikor még bőven lenne kiből gyerekvállalásnál (v is előtte) nem fog ez visszaütni?

Figyelt kérdés
Hogy akkor meg már nem lesz senki, pedig akkor már kéne.

#nők #kapcsolat #gyereklávalás
2017. júl. 23. 22:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%

Aztán meg te vagy az első, aki itt köpködi azt, aki egyedül maradt kisgyerekkel, hogy miért nem válogatta meg jobban, hogy kinek szült. Ugye?

Persze, hogy egyes egyedül mindenért a nő a hibás! Már azért is, ha 35 éves kor alatt nincs olyan pasi, aki alkalmas lenne apának, vagy nem lehet megteremteni a feltételeket 25 éves korra.

Nem unjátok még?

2017. júl. 23. 22:45
 2/15 anonim ***** válasza:
48%
És ha igen, és bánni fogja, attól te kevésbé leszel magányos?
2017. júl. 23. 22:45
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
De akkor is lesz. 30 körül még mindig kedvükre válogathatnak a nők. 40-50-nél lesz a szívás ha addig nem jön össze, vagy már eljött a szokásos szingli anyukaság.
2017. júl. 23. 22:53
 4/15 anonim ***** válasza:
63%

Nem tenyészkanca vagyok, nem fogok azért leadni az amúgy jogosan elvárható igényszintemből, hogy be legyen biztosítva a privát spermabankom, mikorra gyereket szeretnék vállalni. Valakit szeretnék, aki az amúgy is teljes és szép életemet szebbé teszi és hozzáad, ahogy én is az övéhez. Olyat szeretnék magam mellé, aki nem csak van, hanem egy társ egy életre és amíg nem lesz ilyen, nem fog érdekelni, hogy koromból adódóan válogathatok-e vagy sem. Ha nem lesz senki addig, amíg be mernék vállalni egy kisbabát, akkor nem lesz kisbabám, de annak semmi értelme, hogy úgy vállaljak gyereket, hogy az embert, akivel összekötöm az életem onnantól/előtte egyszerűen nem tartom alkalmasnak erre, vagy arra, hogy felneveljen egy gyereket, vagy arra, hogy kielégítsen, vagy mellettem álljon, vagy bármire, amire igényem van egy kapcsolatban.

Nem érdekel, mit mikor kellene. Nekem ne mondja meg a társadalom, mikor kellene férfit találnom és mikortól "illene leadnom, ha jót akarok magamnak"... Ez nem üt vissza, valami random szerencsétlen, aki nem is vonz, csak megtermékenyíteni van jelen és eltartani igen.

2017. júl. 23. 23:21
 5/15 anonim ***** válasza:
16%

A kényszer nagy úr. Amikor egyre hangosabban ketyeg az a hírhedt óra, már azok a férfiak is meg fognak felelni, akikkel korábban szóba állni sem volt hajlandóak, mert egyszerűen nincs más választásuk.

Tudod, azok nem találnak megfelelő férfit (női nyelven normális pasit), akik képtelen elfogadni, hogy a saját szintjükön lévő, középszerű átlagférfival kell megelégedniük. Mert fiatal(abb) korukban még megkaphattak könnyű szexre egy-egy különleges férfit, de ilyen kaliberű férfit nem tudnak családalapításra fogni.

2017. júl. 23. 23:37
 6/15 anonim ***** válasza:
20%
Nyilván vissza fog, Kérdező, nekik jut majd Cirmi és Nyávi mint öregkori társ.
2017. júl. 23. 23:44
 7/15 anonim ***** válasza:
68%

Nyugodj meg, lesz.

Senki nem fog kényszerből mással összejönni.

2017. júl. 24. 00:14
 8/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom vissza fog-e ütni, de abban biztos vagyok, hogy olyanok mellett, mint a kérdező, vagy az 5. és 6. válaszoló, nem is lenne érdemes. Nem tűnnek olyan embereknek, akikkel szeretne az ember gyereket nevelni (értsd: a mondataikból árad a rosszindulat - a "normális" pasi kategóriából egyértelműen kiestek, a belsőjük miatt)
2017. júl. 24. 02:52
 9/15 anonim ***** válasza:
52%

Megint. Kiírja a fenyegető kérdését, megjelenek én is meg a macskás bzigyerek is.

Nem fog hozzászólni. Nője sem lesz. Majd a cicafiúval összejönnek. Én shippelem őket.

Amúgy szerintem a Cirmi nyomorék írja ki ezeket. Rengeteg account-ja volt már. (Google-on múltkor rákerestem, nem emlékszem az előző nevére.) Kis görcs nem adja fel az életet, csak nyávizik. Majd ha már a macskának sem kell.

2017. júl. 24. 07:34
 10/15 anonim ***** válasza:
32%
8, nektek igazából naiv balekokra van szükségetek, akiknek fogalmuk sincs az egészről és azt hiszik, végül rájuk köszönt a szerencse.
2017. júl. 24. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!