Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat elején hogyan tálaljam a barátomnak, hogy nekem az sem fér bele, hogy más lányok képeit lájkolgassa?

Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 20:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

Ne foglalkozz a valaszolokkal, a legtobb orul ha egyaltalan van parja eppen es edesmindegy, ezen kivul mit csinal, milyen modokon alazza meg oket, a lenyeg hogy LEGYEN es elmondhassak, hogy most epp nem luzerek.

Egy olyan ferfi, aki TISZTELI a parjat, ami alapfeltetele egy normalis parkapcsolatnak, ilyet nem csinal. Ra lehet nezni, megjegyezni magaban, hogy hm szep no, de nem csorgat nyilvanosan nyalat. Ha ezt magatol nem tudja egy ferfi, akkor nekem kuka. Az en parom soha nem csinalt ilyeneket, szolni se kellett erte egyszer sem a ket ev alatt, miota egyutt vagyunk, valahogy nem jut eszebe ilyesmiket csinalni.

2017. júl. 23. 21:32
 12/13 anonim ***** válasza:
11%
Sehogy, és ha van egy kis esze, elhagy egy ilyen - rohadt gyerekes - megnyilvánulásra.
2017. júl. 23. 21:43
 13/13 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem MINDENT érdemes a kapcsolat elején megbeszélni, ami vízválasztó lehet. Tudom, most jön a sok olyan válasz, hogy blablabla, akit szeretsz, annak nem írsz elő semmit blablabla... de ez nem is előírás, hanem megbeszélés. Ugyanúgy, hogy ki milyen vallású, ki akar és nem akar gyereket, ezt is érdemes megbeszélni. Nem utasítgatva meg nem úgy, mint a katonai kiképzőtáborban, hanem higgadtan, csendesen, megmagyarázva. Ez amúgy minden kapcsolatra ráférne, mert MINDENKINEK van olyan apró dilije, ami miatt már hisztizne vagy akár szakítana, amire más meg azt mondja, hogy hülye vagy, fiam. Csak ezek között van olyan, amit "illik" össznépileg fikázni, pl. a lájkolgatás, mert a többi között olyan különleges pitiánerségek is vannak, amik nem látnak napvilágot, annyira ritkák.

Hogy engem nagyon zavarna, ha a későbbiekben máűs nőket lájkolgatnál, ez nekem nagyon megalázó lenne / nem érezném vonzónak magam stb. (a saját szavaiddal).

2017. júl. 24. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!