Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz lehet a barátomnak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet a barátomnak hogy minden csúnya pasi meg fogja találni a neki tetsző párját?

Figyelt kérdés

Állítólag nagyon csúnya alacsony pasi vagyok. De ennek ellenére nagyon vágyok már egy csinos szép nőre.

De 30 vagyok és eddig egy csúnya barátnőm volt akivel nem voltam boldog mert nem tetszett.

Haverom szerint nem kell elkeseredni mert ha nehezebben is össze fog jönni csinos nő. Majd most 30 után. Mert minden pasi fog találni csinos nőt.

Ennek most megörültem mert van remény hogy végre jó csinos barátnőm legyen. Akkor türelmesen várok

2016. ápr. 21. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Várjál csak....
2016. ápr. 21. 15:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom, hogy csak a szokásos jóbaráti duma, hogy majd jön egy csinos, szép lány.

Ha nem keresed, akkor nem fog jönni, ébresztő!

Nem fogja ajtóig hozni a futárszolgálat.

Ja és mindent elmondtál a leírásodból. Nagyon csúnya vagy, de volt egy csúnya barátnőd és nem voltál vele boldog, mert nem tetszett a lány.

Nem a párodat láttad benne ezek szerint, nem érdekeltek téged a belső tulajdonságai.

Akkor min is csodálkozol?

Egy szép, csinos nő ha nem tetszel neki, miért is akarna téged?

Neked is csak a külső számít, a csúnya barátnő nem kellett csak azért mert nem volt szép.

Te is felszínes vagy!

2016. ápr. 21. 15:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Más nem számít neked? Csak hogy szép legyen?

Fura, ő fogadjon el rondának is kicsinek, de neked lehessen fontos, hogy ő csinos legyen. Az igen!

A rondaságod a legkisebb problémád, az is fix.

2016. ápr. 21. 15:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egyformák nekem fontos a külső De olyan ember is van akinek nem annyira fontos na én azt a nőt keresem.
2016. ápr. 21. 15:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod, hogy egy szép és csinos lány el fog fogadni téged rondán, amikor neki is vannak igényei és nálad 1000x jobbat is kaphat?

Nem baj, a te dolgod, tartsd az egekben a lécet, ringasd magadat hiú ábrándokba!

2016. ápr. 21. 15:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem a lányra koncentrálnék a helyedben. Itt vagy 30 évesen, alacsonyan, rondán és sekélyesen és még csak nem is töröd a fejed a változáson. Nem arra gondolok, hogy nőj meg, hanem arra, hogy ha kevésbé lennél felszínes, akkor nem kéne a buta barbiera várnod, hanem találhatnál értékes párkapcsolatot, ami többet ad a múlandó szépségnél. Csak ahhoz elég intelligensnek kell lenni, hogy az ember ezt értékelje. Ez a része a nézőpontnak rajtad múlik. Én arra szavazok, hogy fejlődj és akkor más lesz a szép a világban és megoldódnak a gondjaid.
2016. ápr. 21. 15:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem minden pasi talál csinos, szép nőt, én pl. szűz vagyok, pedig átlagos kinézetű srác vagyok, de átlagos csajok is utasítottak már el. Ha egy átlagos külsejű srácnak nincsen szép külsejű barátnője, akkor szerinted egy nagyon csúnya, alacsony pasinak lesz szép nője?

Figyelj álomvilágban élsz, mint Adolf Hitler 1945-ben. Elvárod a szép nőktől ba**ki, hogy te tetsszél nekik, mikor neked sem tetszenek a csúnya nők. Inkább s.z.a.r.d. le a nőket és leld örömödet valami másban. Várni várhatsz, csak sokszor nem érdemes. A te esetedben is ez a helyzet. Csúnya és felszínes emberként nem lesz semmilyen nőd, max egy átlagos nő talán még össze jöhet, de adj lejjebb az igényeidből, elvárásaidból. Ha meg mindenáron 10/10-es nőt szeretnél, akkor először is legyen pár milliárd angol fontod, vagy amerikai dollárod, esetleg euród, legyen legalább 4 úszómedencés, szaunás luxus kéród, meg 1-2 luxus, sport autód, meg nyaralód Bora Bora szigeten és saját luxus jachtod a Csendes-óceánon. Ha ezek meglennének, akkor találnál nőt mind a 10 ujjacskádra, mert sok nőnek fontos a pénz és a jó anyagi háttér. Ha gazdag pasiról van szó, akkor 10/10-es nők is lefekszenek 1/1-es pasikkal is, mert sok nő olyan, hogy nem számít nekik egyáltalán a férfi külseje, ha a pasi mindent meg tud adni nekik ezen a világon. A nők ezért pénzéhesebbek a férfiaknál, mert jóképű pasik többnyire nem jönnének össze egy bányarémmel, de szexi csajok össze jönnek dagadt, alacsony és bűn ronda pasival is, ha a pasi gazdag. A nők ugyanis megalkuvóbbak, mint a férfiak. Bár nyilván egy férfi nem tud közösülni egy számára előnytelen külsejű nővel, mert nem áll fel tőle a farka, így a férfiak nem tudják megjátszani magukat, ha szexre kerülne a sor. A gyönyörű, de pénzéhes nők viszont olyanok, hogy b.a.s.z.n.a.k. veled, ha gazdag vagy, sőt még el is hitetik veled, hogy élvezik veled a szexet, mert szépen, kéjesen nyögnek, meg a férfiakkal ellentétben a nők az orgazmus megjátszására is képesek. Szóval legyél multi milliárdos és lesz neked 1-2 hónapra rá olyan szép barátnőd, hogy olyan szép nője még a legtöbb jóképűnek sincs.

2016. ápr. 21. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem. Egy tényleg csúnya pasi egy nőt sem találhat.
2016. ápr. 21. 16:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem értem, minek kéne egy csúnya pasinak szép nő. Vagy akkor valamit tegyen le az asztalra, pl. legyen gazdag. Azokra buknak a szép nők.
2016. ápr. 21. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!