Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya, alacsony fiúnak van értelme próbálkoznia neki tetsző lányoknál, akik úgyis kaphatnak jobb külsejűt vagy inkább elégedjek meg a számomra nem vonzó lányokkal? Szerintetek van értelme beégetnem magamt egy szép lánynál?
Figyelt kérdés
Olvastam itt nem is egy kérdésnél, hogy a csúnya fiút kigúnyolták a szép lányok és én is ettől félek leginkább.2012. szept. 10. 00:26
1/4 anonim válasza:
A tizenéveseknél sokkal fontosabb a külső, mint e belső. Én 23 éves vagyok, nálam nem számít már annyira a kinézet, mint a belső értékek. A humorérzék a legfontosabb, és hogy komolyan is lehessen beszélgetni a fiúval. A külső már másodlagos. Egyébként nézd így, Heidi Klum is bele tudott szeretni Seal-be. :)
2/4 anonim válasza:
Samu is megházasodott szóval fel a fejjel!
3/4 anonim válasza:
A csúnya meg szép elég relatív fogalmak. Nem is hinnéd, hogy mennyire. Hidd el, az életkor előrehaladtával már egyre kevésbé lesz szempont, hogy az illető "magas, szőke, izmos, menő" legyen. Sőt, vannak a fiatalabb korosztályban is olyan lányok, akiknek nem ez a szempont.
Meg mondom, az, hogy ki kit tart szépnek, az is tök változó. Láttam én már bombanővel egy terebélyes, kövér, nála alacsonyabb, teszetosza pasit, és tök boldogok voltak együtt, és a nő szerette a pasit, pedig szitne akárkit megkaphatott volna.
Szóval csak bátran! Kudarc mindenkit ér, még a izmos, magas, menő pasikat is, csak ők nem paráznak miatta. Vedd egy kicsit lazábban!
4/4 anonim válasza:
Szerintem olyan lánynál ne próbálkoz akik csak a külsőt nézik..olyan lányt keress akit a személyiségeddel és/vagy humoroddel meghóditasz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!