Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Internetes ismerkedésnél nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes ismerkedésnél nem szabad őszintének lenni és elmondani hogy hiányzik elöl két fogam?

Figyelt kérdés
2017. júl. 22. 21:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

akkor ne picsogj itt , hogy hiányzik két fogad elől, de lusta vagy megcsináltatni, mert egy k..rva tv és számítógép fontosabb neked

akkor vigyorogj hiányzó fogakkal :D szép látvány :P

2017. júl. 22. 22:11
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, azért szerintem lelkileg megviselhet az a foghiány, ha kérdést teszel fel róla. Szóval semmiképp nem nevezhető felesleges kiadásnak, ha megcsináltatod. De a Te dolgod, végső soron...
2017. júl. 22. 22:13
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked ennyire jeletéktelen dolog hogy elöl fogatlan vagy, akkor miért teszel fel ilyen kérdést? A leírásodból az jön le, hogy még büszke is vagy rá. Szerintem mosolygós képeket mutass magadról ismerkedéskor.

Én biztos nem akarnék egy ilyen embertől semmit. Alapvető igényesség hiányzik.

2017. júl. 22. 22:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy ettől aligha van fontosabb téma. Felejtsd el a tv-ét és bármit, amíg nincs rendben a fogazatod. Egészségügyileg is nagyon fontos, hogy ne legyen hiányos és nem lesz addig párkapcsolatod amíg ez nincs rendben. Ez nem hazugság kérdése a társkeresőn, hanem igénytelenség magaddal szemben és ezt más is így fogja látni. Hétfőn irány a doki.
2017. júl. 22. 22:17
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálam kizáró ok a látható foghíj. Nagyon igénytelen. Aki ezt nem fogja fel, az pedig ostoba.
2017. júl. 22. 22:32
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
"Sokkal fontosabb dolgokra kell most költenem, mint idióta esztétikai hülyeségekre" - a fogaid nem csak esztétikai hülyeségek, és sokkal fontosabbak, mint egy számítógép. Hiányzik? Előfordul, lehetett baleseted, tönkremehettek, a kérdés, hogy hogyan kezeled a problémát. Ha azonnal azon vagy, hogy mielőbb megcsináltatsz, akkor nem probléma, mindenkinek lehetnek fogproblémái, nagyon ritka az olyan ember, akinek nincs. De ha halogatod, akkor nálam ezzel el is kaszáltad magad. Pedig én aztán parázok fogorvoshoz menni, és sok rossz fogorvosba belebotlottam, de ha menni kell, akkor én megyek, mert ez fontos.
2017. júl. 22. 22:34
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
És etetik, és etetik. :-D
2017. júl. 22. 22:38
 18/21 anonim ***** válasza:

jav.: "Ha azonnal azon vagy, hogy mielőbb megcsináltasd"

És még annyit hadd tegyek hozzá, ha majd elkezd fájni, nem fogod ennyire jelentéktelennek tartani.

2017. júl. 22. 22:39
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért, az első két fogadnak nincs haszna?

Mert szerintem kimutatható, hogy ha megvannak az ember fogai, akkor az előnyt jelent randin és állásinterjún is.

Utóbbit akár forintosítani is lehet. Ha nagyon sarkítom előzőt is, de ehhez az ihlet csak a Bacardi-kólától meg valamelyik másik kérdéstől jött.

Szóval ne vegyél tévét, csináltass fogat.

2017. júl. 22. 22:51
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egyszerűen nem hiszem el hogy olyankor kell felrakni sirva visitós kérdéseket mikor végre sikerült a két gyereket elaltatni 😂😂😂
2017. júl. 22. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!