Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Velem van nagy baj vagy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van nagy baj vagy a mai férfiak tényleg nem akarnak komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Csínosnak mondanak, sokak szerint hasonlítok Palvin Barbira, viszont nem akarnak komoly kapcsolatot tőlem.

Adtam esélyt nálam jóval alacsonyabb vagy kövér pasiknak is. Viszont randi végén közölték hogy most inkább lazát szeretnének vagy szex után eltűntek.

29 vagyok jó lenne már komolyat találni, nincs bajom a kövérekkel, alacsony pasikkal sem.

Többen mondták hogy interneten lehet sikerem lenne, valóban? Viszont interneten nem akarok ismerkedni, szerintem túl húspiac jellege van....

2017. júl. 22. 16:15
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Komoly férfiakkal ismerkedj, akkor összejöhet egy komoly kapcsolat is.
2017. júl. 24. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!