Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van nagy baj vagy a mai férfiak tényleg nem akarnak komoly kapcsolatot?
Csínosnak mondanak, sokak szerint hasonlítok Palvin Barbira, viszont nem akarnak komoly kapcsolatot tőlem.
Adtam esélyt nálam jóval alacsonyabb vagy kövér pasiknak is. Viszont randi végén közölték hogy most inkább lazát szeretnének vagy szex után eltűntek.
29 vagyok jó lenne már komolyat találni, nincs bajom a kövérekkel, alacsony pasikkal sem.
Többen mondták hogy interneten lehet sikerem lenne, valóban? Viszont interneten nem akarok ismerkedni, szerintem túl húspiac jellege van....
Egyszerű, íme a három összetevő:
1. Csinosnak mondott lány, akitől senki nem akar komoly kapcsolatot.
2. Nincsenek nagy igényei, előnytelenebb külsejű férfiakkal is összejönne.
3. Kiírja ide a kérdést, de ismerkedni nem akar neten.
Ez csak az itt keringő kétségbeesett és kiéhezett férfiak hergelésére kitalált sablonkérdés. Kb. minden héten elsüti valaki. Mindannyian tudjuk, hogy a kérdés kiírója rengeteg privát üzenetet fog kapni, de semelyikre nem fog érdemben reagálni.
Tippem szerint a kérdező nem nő. Csak egy figyelemre vágyó férfi. Vagyis röviden egy troll.
Nincs igazad #10.
Amit az első válaszban látunk az nem a kérdező állítását cáfolja, hanem egy férfi aki komoly kapcsolatot keres, de valami miatt nem jön neki össze.
Lassan ennél a kérdésnél is ott tartunk, hogy jönnek majd a válaszok, hogy a nők válogatósak ezért magányosak.
Mindenkinél van egy szint amit meg kell ütni, ezen nem felháborodni kell, hanem elérni.
Számomra teljesen hihető az, hogy egy nőnek is nehéz megfelelő párt találni.
28/F
# 6
Te s kérdező inkább olyan cipőben jártok, amit reggel senki sem akar ébredéskor sokszor látni, ha ilyen Palvinra hasonlítotok;)
Kérdezőnek:
A "Csínosnak", mint írod az csak egy szebb kifejezés arra, hogy ne azt halld arcodba, hogy este-22 óra után már szép is lehetsz;)
No, meg írod szintén, hogy szex után eltűntek mellőled...s csodálkozol?
Megvolt a mese neked-megetted, az "étkezés" a vendégnek...te is csak kapkodsz-görcsölsz-megfelelni akarsz és már nem is vagy önmagad csak "csinos" ugye?
Kicsit jobban hajts a belsőségekre-ismerd meg a másikat és ne dobd szét lábaidat pár tali után.
A külső és egzisztencia csak egy egy dolog, de sokan előtérbe teszik a személynél és látjuk mi van-eredményét...nyomorék kapcsolatok és azok darabjai.
A másik személye tehet hosszan boldoggá, a többi egy egy csak egy ideig és a másikat is, aztán valaki ki lesz batva;)...
Gondolom más is küzködik a könnyeivel, amikor olvassa, hogy egy szupermodell-hasomást sorra utasítják el a ronda/kövér férfiak. Akkora kamú ez az egész kérdés, hogy öröm nézni.
Ha egy nő kinéz valahogy (nem jól, csak valahogy!), akkor az egyetlen lehetséges magyazat arra, miért csak szexre talál férfit, az hogy olyan pasit akar magának, aki messze jobb annál, mint amit realis körülmények között megkaphat. Semmi más.
Teljesen mindegy hol ismerkedsz. Az eredmény a fontos.
Én is megcáfolom hogy a férfiak csak laza kapcsolatra keresnek nőket. Én is, és nem egy férfi ismerősöm aki szingli, olyan lányt szeretne akivel hosszútávon együtt lehet.
Én úgy veszem észre a nők azok akik ki-be ugrálnak kapcsolatokba.
De egyébként mindegy, koptathatjuk mi itt a billentyűzetet, mert attól még tény hogy nehéz dolog a pártalálás, és nem lehet megírni a tuti receptet, mert olyan nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!