Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okos, intelligens, művelt, visszafogottabb stílusú férfiak! Ti eltudnátok képzelni komoly kapcsolatot kevésbé okos, nem a természetes szépséget képviselő, nem visszafogott stílusú nővel?
Figyelt kérdés
Aki nem tanár, vagy orvos, vagy valam iexcel táblás irodai manager, vagy nem egyéb ilyesmi munkája van, elég feltűnően öltözik ,nem az a természetes szépség, plasztikai műtétje is volt (Képet mutathatok hogy mire gondolok kb)...2017. júl. 22. 15:43
11/15 anonim válasza:
Küldött bárkinek is képet??????
12/15 anonim válasza:
Először is, nem érdekel hogy kinek mi a végzettsége. Akárki lehet rossz helyen.
Kevésbé okos? Kizártnak tartom. Egyedül az intelligenciával lehet lenyűgözni, és elcsábítani. Szexuálisan lehet hogy vonzana, de amint elélvezek, semmi érdekeset nem látnék már benne. A túlzott sminkelést se szeretem.
Plasztikai műtét? Mire gondolsz? Mellnagyobbítás?
13/15 A legrosszabb válasza:
Sem okos, sem intelligens, sem művelt nem vagyok. Az általad leírt nőben viszont a kevésbé visszafogott stílus, ami számomra szemet szúr. Magyarán kerülöm a feltűnési viszketegségben szenvedő csajokat.
14/15 anonim válasza:
Nekem nem kell, hogy egy nő túl okos legyen. Két dolog fontos: hogy vonzódjak hozzá szexuálisan, és hogy személyiségre kedves és tisztességes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!