Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy lúzernek még csak lúzer csaja sem lehet?
Miért van az, hogy kifejezetten csak a tarskeresesi nehézségekkel küzdő férfiak vannak szó szerint vérig sértve, hogy időbe telik nekik találni valakit? Egyre több magányos ember van, akinek az egyetlen barátja a számítógépe, mégsem látni olyat, hogy ilyen hihetetlen gyakorisággal kikelnének magukból ezek az emberek, hogy "hát mi az, hogy Én nem találok magamnak barátot? Hogy jön ahhoz bárki is, hogy ne értékeljen Engem? Az egész világ ostoba és felszínes, amiert nem látják meg bennem az értéket".
Érdekes...
"Miért van az, hogy kifejezetten csak a tarskeresesi nehézségekkel küzdő férfiak vannak szó szerint vérig sértve, hogy időbe telik nekik találni valakit? Egyre több magányos ember van, akinek az egyetlen barátja a számítógépe, mégsem látni olyat, hogy ilyen hihetetlen gyakorisággal kikelnének magukból ezek az emberek, hogy "hát mi az, hogy Én nem találok magamnak barátot? Hogy jön ahhoz bárki is, hogy ne értékeljen Engem? Az egész világ ostoba és felszínes, amiert nem látják meg bennem az értéket".
Érdekes..."
Nők között leginkább csak az a nő van egyedül, amelyik saját maga választja a szingliséget. Viszont az egyedülálló férfiak 99%-a kényszerből van egyedül, mert egy nő sem hajlandó velük szóba állni!
#12, szerinted nem ostoba és felszínes a világ? Akkor még nem láttál belőle eleget.
Majd fogsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!