Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves vagyok. Még nem volt barátnőm. Merre, hogyan kezdjek?
A te életed. Miért alakítottad így?
Nehogy azt mond, hogy még haverjaid sincsenek, akikkel elmehetnél bulizni, hogy ott becsajozz.
Merre?
Net, hobbicsoportok, munkahely, sportolás közben, buli, strand...stb.
De nehogy már ezt egy 30 éves elméletben felnőtt férfi ne tudná? :D
Elég rossz hírem van, Kérdező. 30 éves kortól az ember befejezi a "növést", és onnantól már csak öregedni fog. Tehát ha eddig nem volt esélyed a lányoknál, nos, akkor most még kevésbé lesz.
Kivételek persze vannak, elszegődhetsz pótapukának egy 2 zabigyerekes magányos nő mellé, akit előtted már kikormolt az összes helyimenőcsávó, vagy lehetsz kivételesen szerencsés, és szimpátia alapján megtetszhetsz egy nőnek valamelyik párkeresőn, de ez utóbbira nagyon kevés esélyt látok.
Bárkinek bármikor lehet társa!
Ne aggódj kedves kérdező,lehet barátnőd.
Ismerkedjél élőben-neten egyaránt.
Sok fiatalnak nincsen 20-30as korosztály...
Sok sikert és fel a fejjel! 30N
Köszi a választ mindenkinek. Nagyjából ezekre a válaszokra számítottam, nincs új a nap alatt.
Külön köszönöm annak a válaszolónak, aki azt mondta, hogy bármilyen korban lehet ismerkedni.
A többiekre se haragszom. Igazuk van a maguk módján.
Igazából csak arra voltam kíváncsi, hogy mekkora nyomorékozás indul be erre a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!