Davyd9206 kérdése:
Ebyről rendeltem Hong Kongból jön! 2016-11-09 18:59 bekerült rendszerbe,2016-11-11 23:55 semmit se tudok a csomagról merre lehet kezdjek félni és aggódni a pénzem miatt?
Figyelt kérdés
ÚJ VAGYOK AZ EGÉSZBE ÉLETEM ELSŐ RENDELÉSE!!!!!
Ezt az egészet úgy gondolta, hogy nyomon tudom szépen követni sorba hol van melyik országba melyik reptéren stb stb
2016. nov. 20. 14:40
1/2 anonim válasza:
Nyugi. Mit ír az Ebay, mikorra várható a csomag? Általában 3 hét szokott lenni, még ideér. Szerintem nem nagyon lehet nyomon követni hol jár a csomag, vagyis én évek óta rendelgetek onnan de még nem csináltam ilyet.
Ha van Paypalod, akkor a pénzed miatt ne aggódj, ezt biztosra mondom.
2/2 anonim válasza:
Még csak 8 nap telt el. Kb egy hónap múlva fogja írni a tracker hogy bejöttaz országba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!