Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekül minden nő a férfi áradat elől a társkeresőkön?
Minden nő aki felregisztrál, férfiak százai halmozzák el ismerkedni (vagy rosszabb esetben szexelni) szándékozó leveleivel.
Az utóbbi eset nem ritka, de nem is gyakori. A férfiak többsége normális ismerkedési szándékkal közeledik.
Akkor miért van az, hogy a legtöbb nő mégis törli magát az első 1-2 nap után? Pont, hogy meg kellene jönni a kedvüknek a nagy rajongás miatt.
Én mondtam egy szóval is, hogy az az átlagos?
Csak épp azt látom, hogy azok a férfi ismerőseim, akik kifejezetten azon rinyálnak, hogy nincs nekik átlagos nő, azok átlagos alsó kategóriának a modellalkatot veszik sminkeletlen pofival. 200 kilós csávó mondja Tóth Verára, hogy nem kéne neki, mert zsírdisznó, aztán bőg, hogy a nők felszínesek :D.
Azért Kérdező, mert a nők igazából maguk se tudják, igazából mi a frászt akarnak, de tőlünk várják el, hogy majd mi kitaláljuk. Ez ilyen hülye játék.
Ahogy írták előttem, a legtöbben csak az egócskájukat járnak fel növelni. Ha látják, 1 nap alatt mennyi levelet kapnak, nekik ez a visszaigazolás hogy sexuálisan még milyen vonzók.
Mellesleg megfigyelni, hogy itt folyamat azt ugatják a férfiaknak, hogy próbálkozz, kezdeményezz, ismerkedj, ne a gép előtt rinyálj te szűz nyomi lúzer stb., ezt tudják mantrázni rosszullétig, mint Göbbels tanítványai, aztán mikor a férfiak megfogadják a tanácsot, és keresnek meg kezdeményeznek, akkor meg az a baj. SZVSZ ezek a legkevésbé se próbálnak segíteni a társkeresésben, csak okot keresnek arra hogy fröcskölődhessenek egy jót. Van sapka-nincs sapka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!