Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekül minden nő a férfi áradat elől a társkeresőkön?
Minden nő aki felregisztrál, férfiak százai halmozzák el ismerkedni (vagy rosszabb esetben szexelni) szándékozó leveleivel.
Az utóbbi eset nem ritka, de nem is gyakori. A férfiak többsége normális ismerkedési szándékkal közeledik.
Akkor miért van az, hogy a legtöbb nő mégis törli magát az első 1-2 nap után? Pont, hogy meg kellene jönni a kedvüknek a nagy rajongás miatt.
Én nem társkeresőztem, de egy barátnőm igen. Nagyon lelkesen bekészült, hogy jaj, majd jön pár levél intelligens, normális, kedves emberektől, abból majd esetleg választ 2-3-at, akivel elmegy randizni...
Erre nézzük az első 30 levelet... hát egy értelmes nem volt közöttük. Ritka szar a felhozatal... válogatott gyönyörűségek:
- "Borotválod a puncid?" még egy megszólítás sem volt, basszus
- 15 levél olyanoktól, akik rohadtul nem felelnek meg a szűrőben kirakott feltételeknek (pedig nem volt vészes: 22-35 év közötti férfiak, Bp. ... súly, magasság, végzettségről nem is volt benne szó... erre ír Egyházasdengelegről vmi 65 éves fószer)
- "te vagy életem szerelme"
- még vagy 8 levél, ami arról szólt, hogy jöjjenek össze dugni
- pocsék helyesírás
Biztos van, akinél jobb az arány, de ha ennyi szemetet kap vki 1-2. nap, simán megrémülhet / feladhatja. Mert mi a garancia arra, hogy ez nem a norma...
13-as, nem érted, mi a gond.
Te örülnél neki, ha a piacon tudnál válogatni 100 alma közül, amiből mind a 100 kukacos és rohadt? Közben meg aki a körtét szereti, ugat neked szélről, hogy örüljél, hogy van alma, mit rinyálsz?
16-oska. Olvasol egyáltalán? Nem a filmsztár külsőre értettük azt, ha vki nem kukacos, hanem pl. a 11-es válaszban leírtakra. Biztos van olyan pasi, akinek a dugás annyira elsődleges, hogy a 150 kilós 60éves fogatlamn büdös Marinénibe is belemártaná a farkát, mert lyuknak lyuk, és ezért mondja a nőknek, hogy hú, de szerencsések, hogy akárki rájuk ír.
De ha vki komoly kapcsolatot keres, és kap 30 olyan levelet kezdésnek, amit a 11-es válaszban leírtam, a hajára kenheti, hogy van olyan csávó, aki megkettyintené. Láttam az összes levelet a két szememmel, tényleg az összes 30 ilyen volt (vagy lehet, 27 és nem pontosan 30, de érted a lényeget). A társkeresőn levő férfiak többsége meg sajnos ilyen. Nős, de asszony mellett szívesen kúrogatna mást is, csak dugni akar, nem képes elolvasni a nő profilján a szűrőket és mindenkire ráír, aki csak egy kicsit is nőies, botrány helyesírással simán ráír a 2diplomás intelligens nőkre, aztán felháborodik, ha visszautasítják, első kérdésre intim témákról kérdezősködik... csodás felhozatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!