Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért menekül minden nő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért menekül minden nő a férfi áradat elől a társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Minden nő aki felregisztrál, férfiak százai halmozzák el ismerkedni (vagy rosszabb esetben szexelni) szándékozó leveleivel.

Az utóbbi eset nem ritka, de nem is gyakori. A férfiak többsége normális ismerkedési szándékkal közeledik.

Akkor miért van az, hogy a legtöbb nő mégis törli magát az első 1-2 nap után? Pont, hogy meg kellene jönni a kedvüknek a nagy rajongás miatt.

2017. júl. 20. 23:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%

Én nem társkeresőztem, de egy barátnőm igen. Nagyon lelkesen bekészült, hogy jaj, majd jön pár levél intelligens, normális, kedves emberektől, abból majd esetleg választ 2-3-at, akivel elmegy randizni...

Erre nézzük az első 30 levelet... hát egy értelmes nem volt közöttük. Ritka szar a felhozatal... válogatott gyönyörűségek:

- "Borotválod a puncid?" még egy megszólítás sem volt, basszus

- 15 levél olyanoktól, akik rohadtul nem felelnek meg a szűrőben kirakott feltételeknek (pedig nem volt vészes: 22-35 év közötti férfiak, Bp. ... súly, magasság, végzettségről nem is volt benne szó... erre ír Egyházasdengelegről vmi 65 éves fószer)

- "te vagy életem szerelme"

- még vagy 8 levél, ami arról szólt, hogy jöjjenek össze dugni

- pocsék helyesírás

Biztos van, akinél jobb az arány, de ha ennyi szemetet kap vki 1-2. nap, simán megrémülhet / feladhatja. Mert mi a garancia arra, hogy ez nem a norma...

2017. júl. 21. 09:59
 12/22 anonim ***** válasza:
58%
Én ugyanezeket tapasztaltam 11-es. A többség csak dugni akar. Amelyik meg úgy normális volt, az nem tetszett egyáltalán. Xar az összes társkereső, csak időpocsékolás.
2017. júl. 21. 10:04
 13/22 anonim ***** válasza:
23%
Ez az csajok találjátok csak ki hogy nehezebb a dolgotok társkeresőn mert sok közül kell válogatni....
2017. júl. 21. 11:06
 14/22 anonim ***** válasza:
77%

13-as, nem érted, mi a gond.

Te örülnél neki, ha a piacon tudnál válogatni 100 alma közül, amiből mind a 100 kukacos és rohadt? Közben meg aki a körtét szereti, ugat neked szélről, hogy örüljél, hogy van alma, mit rinyálsz?

2017. júl. 21. 11:12
 15/22 anonim ***** válasza:
13-as. Nekem 1 pasi volt a sok közül, akivel szívesen találkoztam volna. Tetszett is nagyon, pont az esetem volt, és még normális is. Sokat beszéltünk telefonon. Erre találkozás előtt kiderült van barátnője, akivel persze már rossz a kapcsolata. De erre is én kérdeztem rá, magától nem mondta volna. Aztán töröltem magamat.
2017. júl. 21. 11:28
 16/22 anonim ***** válasza:
Akkor már értem a női problémát ami persze elüt a férfiak( nincs választék) problémájától. Aki nem filmsztár külsejű partiarc az egy rohadt kukacos alma, aki meg igen azt valahogy nem csak és pont főhősnőnk érdekli.... milyen meglepő
2017. júl. 21. 12:57
 17/22 anonim ***** válasza:

16-oska. Olvasol egyáltalán? Nem a filmsztár külsőre értettük azt, ha vki nem kukacos, hanem pl. a 11-es válaszban leírtakra. Biztos van olyan pasi, akinek a dugás annyira elsődleges, hogy a 150 kilós 60éves fogatlamn büdös Marinénibe is belemártaná a farkát, mert lyuknak lyuk, és ezért mondja a nőknek, hogy hú, de szerencsések, hogy akárki rájuk ír.

De ha vki komoly kapcsolatot keres, és kap 30 olyan levelet kezdésnek, amit a 11-es válaszban leírtam, a hajára kenheti, hogy van olyan csávó, aki megkettyintené. Láttam az összes levelet a két szememmel, tényleg az összes 30 ilyen volt (vagy lehet, 27 és nem pontosan 30, de érted a lényeget). A társkeresőn levő férfiak többsége meg sajnos ilyen. Nős, de asszony mellett szívesen kúrogatna mást is, csak dugni akar, nem képes elolvasni a nő profilján a szűrőket és mindenkire ráír, aki csak egy kicsit is nőies, botrány helyesírással simán ráír a 2diplomás intelligens nőkre, aztán felháborodik, ha visszautasítják, első kérdésre intim témákról kérdezősködik... csodás felhozatal.

2017. júl. 21. 13:02
 18/22 anonim ***** válasza:
Tapasztalataim szerint a modortalan nős pasikra van igény ha külső oké csak ezek nem voltak elég csinificsúrok.aki azzal vágta el magát hogy csaja van annak is a külseje volt a bukó csak máshogy. Alapjába véve még megugrotta volna a lécet de a másik csajjal osztozás miatt lett kuka. 1-2 fokkal szebb külső és háremhellyel is megelégedett volna a válaszíró szerintem. Kár tagadni a csajok inkább lesznek a sokadikszámúak egy menőnél mint egyetlenek egy átlagosnál. Erre kérdezik a hasonló kaliberű fiúk: és számunkra hol van az az átlagos nő? Ja sehol
2017. júl. 21. 13:17
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha talán a pasik nem a tucat p...ák után mennének, és nem a sminkeletlen modelleket tekintenék átlagosnak, és a fő szempont nem a vékonyság lenne náluk, találnának maguknak átlagos nőket is, akik szeretik a normális, tisztességes férfiakat.
2017. júl. 21. 13:27
 20/22 anonim ***** válasza:
Ló túloldalára se essünk át, én egyszer olyasvalakivel (nővel)találkoztam aki nekem nem küldött képet csak én neki. Be voltam görcsölve elég jó leszek e neki mert őrá a kapcsolatban lévők is nyomulnak de éppen most pont szingli. Amikor odajött hozzám a megbeszélt helyen azt hittem egy csöves, olyan gatyában mint Király Gabi, smink nukú, haja összeállt már csomóba.... na kérem ez nem átlagos hanem az alatti
2017. júl. 21. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!