Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Tényleg ilyen férfi áradat van az interneten?
Hallom azért nőktől is hogy szinte mindenhol ott vannak a pasik és próbálkoznak, próbálkoznak, ismerkednek stb.
Minden ismerkedős oldalon ott vannak, de olyan oldalon is ismerkedni próbálnak, ami nem is ismerkedős, játékok, fórumok, főzős blogok stb.
Itt is csomó levelet kaptam, hogy ismerkednének velem, pedig semmi olyan kérdést nem tettem ki, ami arra utalna, mert ugye hetero pasi vagyok.
Miért van ez az áradat?
Társkeresőkön pl. az átlag nő napi 10-20 levelet kap, míg egy férfi kb évente kap ennyit.
Ezt nyugaton number game-nek (számjátéknak) hívják, ami kezd kényelmetlen lenni sok nő számára, persze ezt leginkább maguknak köszönhetik. Sok helyen a diszkókban és utcán is ez megy. Az utóbbi évtizedekben a párkapcsolatok száma nagyon visszaesett, rengetegen magányosan élik az életüket és ez annak köszönhető, hogy a média és a társadalom teljesen szürreális elvárásokat sugall a férfiakkal szemben. Az egyik felmérés szerint a nők a férfiak 80%-át átlagon alulinak értékelik, míg a férfiak csak a nők 50%-át tekintik átlagon alulinak (vagyis a férfiak realisták maradtak). Mivel férfi részről az udvarlások és párkapcsolati kezdeményezések nagyon nagy többsége kudarccal zárul, függetlenül a befektetett energiától, vagy egyéb tényezőktől, ezért a férfiak elkezdték a number game-et játszani, ami arról szól, hogy mindenkit leszólítanak, akit lehet, és ha a 100 nemre 1 igen jut, az már sikernek minősül. Ez természetes következménye a feminizálódó és nőközpontú társadalomnak.
Hát valami biztos van, mert ha nem írok ki egyértelműen egy kérdésbe, hogy fiú vagyok, akkor gyakran megesik ,hogy én is kapok privát üzeneteket "Lány vagy?"vagy valami ilyesmi szöveggel.
Leginkább a média, a társadalom, meg a virtuális világ tehet róla egyébként, hogy ilyen sok férfi magányos.
Tenyleg ilyen ferfi aradat van a neten, cskhogy sajnos 95%-uk "selejtes" amin azt ertem, hogy szexet akar csak, buta stb.
100-bol kb 5 aki tenyleg meg szeretne ismerni engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!