Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok olyan társkeresőt mondani ahol szerencsével járok?
Figyelt kérdés
Eddigiek mind haszontalanok.2017. júl. 20. 19:38
2/13 anonim válasza:
Randivonal, Párom.hu, Elittárs, esetleg Badoo, Tinder.
3/13 A kérdező kommentje:
# 1 a fiúknak kukijuk van a lányoknak meg puncijuk :)
2017. júl. 20. 19:55
4/13 anonim válasza:
Látom a humor nem az erősséged, szóval azoknál ne próbálkozz akik a saját leírásuknál kiírják, hogy akit keresnek az humoros legyen.
5/13 A kérdező kommentje:
nem mindegy hogy lány vagy fiú vagyok?
2017. júl. 20. 20:01
6/13 anonim válasza:
Sajnos nem, mert nem egyforma a kiindulási helyzet.
7/13 anonim válasza:
Hát nem tudom, szerintem ha a sokadik társkereső nem jön be, nem a felülettel van a baj... Nem sokáig voltam egyiken sem, de egy pár randis valamiig mindenhol összejött valami. Aztán valahogy mindig rájöttem, hogy nem érzem azt a valamit és/vagy nem akarok kapcsolatot jelenleg. Viszont mikor egyszerűen nem sikerül, az elég durva. Badoon, Love.hu-n és Tinderen voltam.
8/13 anonim válasza:
Nagyon nem mkndegy,hogy fiú vagy vagy lány, lányként csak egy átlagos külsővel kapsz annyi levelet,hogy győzd elolvasni, átlagos fiúként pedig örülhetsz,ha kb.100 elküldött levélre jön néhány "bocs,de mást keresek, nem vagy az esetem" válasz,és ezeknél a válaszoknak manapság már-már örülni kell,hogy egyáltalán válaszra méltattak. Kb.ennyi a különbség aközött,hogy fiú vagy vagy lány.
9/13 anonim válasza:
Te meg az ovizsaru vagy, kérdező?
10/13 anonim válasza:
Ha lány vagy, Kérdező, akkor mindegyiken szerencsével járhatsz.
Ha fiú vagy, akkor mindegyiken csalódni fogsz, hacsak nem vagy extrém jóképű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!