Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő elteltével "ésszerű" azt mondani valakinek hogy "szeretlek"?
Kicist furcsa kérdés tudom, de gondolom sokan értik.
Gondolom nem célszerű úgy ahogy néhány kiéhezett GYIK társkereső szokta hogy ráír valakire két levelet aki nőnek néz ki aztán azt mondja hogy szeretlek a második levélben.
De gondolom túl sokáig sem olyan jó húzni.
1-es bocsi de szerintem ez ennyire nem egyszerű.
Nyilván egy férfi első randi 5 percében is megdugna egy nőt ha külsőre tetszik neki, de ha normális akkor nem fog erre törekedni, mert tudja hogy a társkeresésben, főleg az elején, "játszani" kell.
Ja, hogy azért matekolsz ezen, mert meg akarod dugni, de úgy, hogy azt higgye, hogy szereted?
Fene tudja - egyénfüggő. Egy komoly nőnek úgyse tudsz ebben hazudni.
A kapcsolattól függ, hogy milyen, milyen intenzitással kezdődik. Én egy-két hónapon belül mondtam, és nem abba gondoltam bele, hogy mennyire ésszerű, vagy nem, hanem csak kimondtam abban a pillanatban, ahogy azt éreztem, hogy ott van az ideje. Van, amikor kell két-három hónap, de ha azon túl nem mondaná ki a párom, akkor már arra gondolnék, hogy nem kölcsönös a dolog.
Tehát mindenképp egy párkapcsolatban, viszonylag sok (1-2 hónap) minőségi idő elteltével. Ha még nem járunk, és akkor jönne valaki ezzel, nem tudnám komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!