Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek túlzás a részemről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlzás a részemről, hogy online ismerkedésnél a rossz helyesírástól, ékezetek és központozás nélküli írástól rögtön elmegy a kedvem az illetőtől?

Figyelt kérdés

Kiírtam az adatlapomra is, hogy számomra ez elvárás, nagyon fontos, hogy írásban és szóban is jól működjön közöttünk a beszélgetés, és már írtam meg embernek, hogy ez szerintem igénytelenség a részéről, tiszteljen meg annyival, hogy nyom ékezetet azon a mobilon. Viszont azt kaptam meg, hogy ez túlzás a részemről, hogy ilyen alapon elutasítottam valakit. Nyilván ha lenne mellette más, ami baromira megfog, akkor beleférne, de ismerkedésnél, mikor az első pár üzenetet küldjük, sokszor lehal felőlem a beszélgetés emiatt, és azért nem szeretnék örök magányt vállalni én sem. :D

N

2017. júl. 20. 13:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
nem az, ilyenekkel nem érdemes foglalkozni
2017. júl. 20. 14:42
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve volt egy férfi az életemben, néhányszor randiztunk. Szimpatikus volt és minden jól ment volna, DE borzalmas volt a helyesírása. Az enyém sem annyira jó, de nála minden mondat tele volt hibával (ijen, muszály, ahoz stb...). Nem tudtam emiatt annyira komolyan venni, bármennyire is szépeket írt volna, nagyon elrontotta a helyesírással.

Nem értem miért ilyen igénytelen sok ember. Már szinte minden fórumon, csoportban napi szinten téma ez a helyesírás.. Nem veszik komolyan az embert, ha pár szót összehány tele hibával és központozás nélkül..

Ami a legjobban idegesít, amikor valaki kérdezni akar valamit, de felkiáltó jelet tesz a végére. Borzalmas. :D

Az ismerkedésre visszatérve, komoly kapcsolatom van most, de ha úgy adódna, akkor biztos, hogy fontos szempont lenne, hogy legalább valamennyire tudjon helyesen írni.

Ha minden szavában hiba van, vissza sem írnék.

2017. júl. 20. 14:50
 13/21 anonim ***** válasza:
28%

Nem feltétlenül, de ezzel egyrészt nagyban lecsökkented azt a kört amiből válogatni tudsz, másrészt pedig kihagyhatsz olyat aki egyébként kiváló partnered lehetne. Mondjuk férfiakkal szemben elég szenya dolognak tartom, ha játsszák a lányok a grammar nazit elütéseken, ékezeteken amiknél a vastagabb ujjú embereknél alapból előfordul. :D

30/f

2017. júl. 20. 15:09
 14/21 anonim ***** válasza:
33%

Baj is meg nem is. Én pl most mobilról írok a helyesírás ellenőrző magától javít és rák ékezetet. De. Nincs a billentyűzeten ékezet.

Ha nem tud valaki alap szavakat helyesen leírni az gáz, ellenben ez ékezet a mobilon nem kötelező jellegű, ahogy az sem, ha valaki pl angol billentyűzeten gepel és nem ír ékezetet.

2017. júl. 20. 15:42
 15/21 anonim ***** válasza:
80%
Társkeresőn egyetlen nőt sem találtam, aki képes intelligens módon kommunikálni. Ezért hamar letöröltem magam mindenhonnan. Jó tudni, hogy léteznek... Viszont ők itt nem ismerkednek, mert ez nem társkereső oldal.
2017. júl. 20. 15:49
 16/21 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem az túlzás, ha már az is baj, ha nincs ékezet. Legalábbis én abba nem látok bele semmiféle tiszteletlenséget vagy hanyagságot (tudatlanságot meg főleg nem), akkor mi bajom lenne vele?

A helyesírás eléggé alap nálam is. Nem mondom, hogy rögtön tiltom az illetőt a francba, de kiábrándító...

2017. júl. 20. 17:09
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy olyan hibám (is), hogy képes vagyok "beleszeretni" valakibe, csak azért mert képes normálisan és nem egy szavas mondatokban válaszolni. Nyilván azért kicsit túlzok, de manapság nagyon ritkán találkozni ilyen emberkékkel, vagy csak én járok rossz helyeken.

Szóval a kérdésedre visszatérve, nem tartom túlzásnak én sem ezt.

2017. júl. 22. 22:33
 18/21 anonim válasza:
100%

Nem túlzás. Egy emberről a megnyilvánulásai-ebbe beletartozik a fogalmazás, helyesírás-nagyon sokat elmond. Gondolom neked van egy elképzelésed az ideális férfiról, szerintem ez is egy módja annak, hogy kizárd a neked nem megfelelőket. :) Amúgy én is szoktam nézni a helyesírást :)

N

2017. júl. 28. 12:46
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Az elütéseket egyébként elég könnyű kiszűrni, többnyire a szomszédos betűk szoktak odakeveredni. Egyszer láttam levélcímzésen a "Byróság" szót. Kellett pár pillanat, míg rájöttem, hogy nem valami facebookos tymy vok oszt tschő írta. :)
2017. júl. 28. 13:30
 20/21 anonim ***** válasza:
eggy általán nem tulzass, enn is útállom az ojjan embert aki nem veszi a fáracságot hogy hejessen be írja amit akar el mondani énnekem, föleg mikor ugy kell ki bogaraszni hogy ő mostan mit is akkar mondani.
2017. júl. 28. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!