Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badoon mindenki szexelni akar?
Fenn vagyok én is, persze, hogy akarok szexelni, párkapcsolatban.
30/f
Baboo, nem baboo, az egész világ egy szexkereső oldal.
Teljesen mindegy hol beszélgetek, a szex lesz a téma, ritka kivételtől eltekintve.
Sajnos eddigi tapasztalataim alapján azt kell mondjam, szinte mindenki csak azt akar. De olyan szinten, hogy sokan nem is rejtik véka alá, rögtön azzal kezdenek, és nem is igazán/semennyire nem akarnak megismerni. Az a baj, akik komolyat keresnek, a legtöbb olyan férfi vállalhatatlan személyiségre, és két értelmes mondatot nem bírnak leírni helyesen.
Szóval alapvetően beszélgető, ismerkedő oldal lenne, de valójában a legtöbben tényleg szexet keresnek.
N
Badoo, badoo ba ba ba bababóóó.
Bye: Alex
hülyeség.
ugyanakkora eséllyel találhatsz komolyra is valakit mint szexre.
csak az van ha egy normális csaj felregisztrál, kb 1 hét alatt ugy felb/*/sszák, hogy le is törli magát...
18-60 éves korig mindenki ír nekik szinte, és ha nem válaszol lek/*/rvázzák meg ilyenek. olvastam sok ilyen beszélgetést.
férfi oldal az, hogy írsz 10 nőnek talán egy válaszol.
női kapsz 100 üzit talán 2-3 ra válaszolsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!