Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amíg túlsúlyos vagyok, sosem fognak a "való életben" érdeklődni irántam a férfiak?
Hiába vagyok mosolygós, csinos arcú, normális gondolkodású lány, erre csak az interneten kaptam mindig is visszajelzést (tehát ahol nem ítéltek meg rögtön a külsőm után, hanem megismerték a személyiségem).
A valós életben sosem érdeklődött irántam egy férfi sem, még randira sem hívtak el egyszer sem élőben...
Amíg túlsúlyos vagyok, ne is álmodozzak olyan leszólításról, elhívásról, ami nem internetes?
Kérlek, ne írjátok, hogy "foggyá' le" stb., járok edzeni, sajnos mivel édesszájú vagyok, egy jó kondíción kívül eddig nem igazán sikerült külső változást elérnem.
Tényleg ha van rajtam túlsúly, akkor olyan szinten esélytelen ismerkedni élőben, hogy huszonx év alatt egy férfit se érdekeljen interneten kívüli környezetben?
Nézd, kár álmodozni, a saját bőrödön tapasztalhatod, hogy igen, egy duci lány a férfiak kb 80%nál nem jöhet szóba. A 20%ban meg elég kevés az, aki nem megalkuvás jelleggel megy bele. Vannak, nem azért, de... Hát nem sok.
Ha nem akarsz lefogyni, akkor ez van. Akkor marad a netes húspiac, ahol te mondjuk az akciós kevésbé impozáns hús vagy, a többi minőségi csirkemell között. G..ci hasonlat, tudom, de még mindig őszintébb, mint ezek a "majd te is megtalálod a lelki társad, csak nyitott szemmel kell járni" jellegű f..szsagok, amik szerintem még senkinek nem segítettek.
Rajtam max 5 kg túlsúly van, így se érdeklek senkit. Szerintem nem ezen múlik. Ellenben egy csomó kifejezetten dagadt lányt / nőt látok vékony fickókkal kézenfogva az utcán. Unokatestvérem
szintén nagyon dagadt, mégis van barátja (ő is kövér), pedig nem a neten jöttek össze.
Amúgy ha édesszájú vagy, simán készíthetsz magadnak édességeket édesítőszer felhasználásával.
Férfiként írok.
Én túlsúlyos vagyok, úgy 10-15 kiló van rajtam. Rohadtul meglátszik. Egyáltalán nem vagyok esztétikus. Nem vallom magamat kövérnek, de nem is nevezném szexinek a testemet. Sose volt senkim.
Legyünk őszinték: az a 15-20 kiló kicsit sok. Nagyon sok. Nem extrém, de sok. Esetleg egy BMI-indexes értékkel ki tudnál segíteni? Az szerintem pontosabb, mint egy magasság/testsúly. Ha tényleg szép arcod van és nem vagy igénytelen, akkor... hát, ott viszont szerintem nem 20 kilóról van szó. :/
Egyébként mi bajod van azzal, ha valaki nemcsak a testedet találja vonzónak, hanem a személyiségedet is? :O Sőt, ha valaki a hendikep ellenére is kíváncsi rád, azt én inkább komoly dicséretnek venném a személyiségre vonatkozóan (nem mellesleg írásod alapján butának és műveletlennek se tűnsz). Mivel másabb egy netes randiszervezés, mint egy élőben leszólítás? Mondjuk nyilván nem érthetem meg a női gondolkodást.
Tudom, nem kértél ilyen tippeket, de mégis kitérek egy picit rá, ugyanis megértem, hogy nehéz lefogyni. Nekem leginkább az okozza a problémát, hogy unalmamban eszek, nem éhségből. Tavaly nem igazán volt időm enni, meg figyeltem is, hogy mit tolok be, és 10 kiló lement. Aztán megszereztem a diplomát, nem voltam már diák, nem volt diákmunka többé, fél évig munkanélküli voltam, és bizony már az első két hónapban vissza is jött a ballaszt, mert csak ültem és zabáltam. Ami viszont ennél fontosabb: én úgy fogytam csomót fénykoromban, hogy napi szinten nyomtam befele a túró rudit meg a fánkot, szóval nem kell feladni ezeket. :D Igaz, cserébe a napi 30 kilométeres biciklizés megvolt, de én azt szórakozásként éltem meg itt a folyóparton, nyugalomban, szép környezetben. Futni és edzeni mindig is lusta voltam.
Ismerek olyan csajt,aki 14 éves korától egész jó pasikat fogott ki és amikor 24 évesen lefogyott,elég gázakat fogott ki.
Nem olvastam a kommenteket,de hol laksz?Ha nagyobb városban laksz,ott előbb találsz olyat, akinek viszont tetszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!