Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amíg túlsúlyos vagyok, sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amíg túlsúlyos vagyok, sosem fognak a "való életben" érdeklődni irántam a férfiak?

Figyelt kérdés

Hiába vagyok mosolygós, csinos arcú, normális gondolkodású lány, erre csak az interneten kaptam mindig is visszajelzést (tehát ahol nem ítéltek meg rögtön a külsőm után, hanem megismerték a személyiségem).

A valós életben sosem érdeklődött irántam egy férfi sem, még randira sem hívtak el egyszer sem élőben...

Amíg túlsúlyos vagyok, ne is álmodozzak olyan leszólításról, elhívásról, ami nem internetes?

Kérlek, ne írjátok, hogy "foggyá' le" stb., járok edzeni, sajnos mivel édesszájú vagyok, egy jó kondíción kívül eddig nem igazán sikerült külső változást elérnem.

Tényleg ha van rajtam túlsúly, akkor olyan szinten esélytelen ismerkedni élőben, hogy huszonx év alatt egy férfit se érdekeljen interneten kívüli környezetben?

2017. júl. 18. 15:34
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
64%

Hülyeség.:D Sok férfi szereti a teltebb, gömbölyű nőket.

És a vékonyabb nők sem találnak párt, hogy a normális férfiakról már ne is beszéljek. Persze nem mindegy, hogy mennyire vagy túlsúlyos. 80 kilósan én simán elhívnálak randizni, 135 kilósan nem.

2017. júl. 18. 15:38
 2/26 anonim ***** válasza:
Fa hogy senki nem szólított eddig le a kisugárzàs sokat számít
2017. júl. 18. 15:42
 3/26 anonim ***** válasza:
Fura akart lenni a fa
2017. júl. 18. 15:43
 4/26 A kérdező kommentje:
De akkor miért van az, hogy 23 év alatt élőben soha nem érdekeltem egy férfit sem? Nem vagyok szétfolyva, bőven van alakom, nem vagyok igénytelen :( De annyira még nem érdekeltem senkit, hogy a személyiségem is szerette volna megismerni. Egyáltalán "olyasmi" beszélgetést sem kezdeményeztek velem soha.
2017. júl. 18. 15:44
 5/26 anonim ***** válasza:

Én is furcsának tartom, hogy senkinek nem tetszettél meg eddig csinos arcú, mosolygós lányként. Szórakozóhelyen sem?

Amúgy ezt te sem gondolhatod komolyan, hogy mindig egyedül leszel. :) Rengeteg duci lánynak van barátnője, és nekem is volt duci barátnőm.

Mi a gond az internetes ismerkedéssel?

2017. júl. 18. 15:47
 6/26 A kérdező kommentje:

Ezt a kisugárzás dolgot mindig annyira viszonylagosnak találtam. Ha egy csinos lány nem mosolyog, akkor is megszólítják, egy csúnya meg hiába mosolyog...

Van ismerősöm, akit megszólítottak már utcán többször, egy nagyon vékony, modell alkatú lány, kifejezetten nincs jó személyisége, nem szokott mosolyogni, üres belül, mégis vannak udvarlói

2017. júl. 18. 15:48
 7/26 A kérdező kommentje:
Nincsen gondom az internetes ismerkedéssel, de jó lenne azt érezni legalább egyszer az életben, hogy valakinek megtetszem külsőre is és nem csak kompromisszumot köt vele később, miután neten a személyiségem megtetszett neki :)
2017. júl. 18. 15:49
 8/26 anonim ***** válasza:
46%
Akkor fogyj le. Igenis egy túlsúlyos nő nem vonzó, és ha talál is magának pasit, akkor is "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon fog téged választani, ami gondolom neked sem felemelő érzés.
2017. júl. 18. 15:50
 9/26 anonim ***** válasza:
83%
Biztos nem a kulsoddel van baj, a legkoverebb lanyok is tetszenek valakinek. Inkabb azzal hogy ha azt hiszed nem tetszel senkinek, automatikusan ugy is viselkesz mint aki nem tetszik senkinek, megha te nem is latod, masok latjak.
2017. júl. 18. 15:53
 10/26 A kérdező kommentje:
8.: köszönöm a tanácsot, nekem eszembe sem jutott lefogyni, azért járok edzeni is -.- leírtam a kérdésemben, hogy ezt a vonalat hanyagoljuk.
2017. júl. 18. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!