Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amíg túlsúlyos vagyok, sosem fognak a "való életben" érdeklődni irántam a férfiak?
Hiába vagyok mosolygós, csinos arcú, normális gondolkodású lány, erre csak az interneten kaptam mindig is visszajelzést (tehát ahol nem ítéltek meg rögtön a külsőm után, hanem megismerték a személyiségem).
A valós életben sosem érdeklődött irántam egy férfi sem, még randira sem hívtak el egyszer sem élőben...
Amíg túlsúlyos vagyok, ne is álmodozzak olyan leszólításról, elhívásról, ami nem internetes?
Kérlek, ne írjátok, hogy "foggyá' le" stb., járok edzeni, sajnos mivel édesszájú vagyok, egy jó kondíción kívül eddig nem igazán sikerült külső változást elérnem.
Tényleg ha van rajtam túlsúly, akkor olyan szinten esélytelen ismerkedni élőben, hogy huszonx év alatt egy férfit se érdekeljen interneten kívüli környezetben?
Hülyeség.:D Sok férfi szereti a teltebb, gömbölyű nőket.
És a vékonyabb nők sem találnak párt, hogy a normális férfiakról már ne is beszéljek. Persze nem mindegy, hogy mennyire vagy túlsúlyos. 80 kilósan én simán elhívnálak randizni, 135 kilósan nem.
Én is furcsának tartom, hogy senkinek nem tetszettél meg eddig csinos arcú, mosolygós lányként. Szórakozóhelyen sem?
Amúgy ezt te sem gondolhatod komolyan, hogy mindig egyedül leszel. :) Rengeteg duci lánynak van barátnője, és nekem is volt duci barátnőm.
Mi a gond az internetes ismerkedéssel?
Ezt a kisugárzás dolgot mindig annyira viszonylagosnak találtam. Ha egy csinos lány nem mosolyog, akkor is megszólítják, egy csúnya meg hiába mosolyog...
Van ismerősöm, akit megszólítottak már utcán többször, egy nagyon vékony, modell alkatú lány, kifejezetten nincs jó személyisége, nem szokott mosolyogni, üres belül, mégis vannak udvarlói
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!