Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amíg túlsúlyos vagyok, sosem fognak a "való életben" érdeklődni irántam a férfiak?
Hiába vagyok mosolygós, csinos arcú, normális gondolkodású lány, erre csak az interneten kaptam mindig is visszajelzést (tehát ahol nem ítéltek meg rögtön a külsőm után, hanem megismerték a személyiségem).
A valós életben sosem érdeklődött irántam egy férfi sem, még randira sem hívtak el egyszer sem élőben...
Amíg túlsúlyos vagyok, ne is álmodozzak olyan leszólításról, elhívásról, ami nem internetes?
Kérlek, ne írjátok, hogy "foggyá' le" stb., járok edzeni, sajnos mivel édesszájú vagyok, egy jó kondíción kívül eddig nem igazán sikerült külső változást elérnem.
Tényleg ha van rajtam túlsúly, akkor olyan szinten esélytelen ismerkedni élőben, hogy huszonx év alatt egy férfit se érdekeljen interneten kívüli környezetben?
Én neten ismertem meg a duci barátnőmet, és nem csak kompromisszumot kötöttem vele, de hatalmasakat és érzékieket szexeltünk! :D Kifejezetten tetszett. Pedig gimis voltam, szóval még csak arra sem lehet fogni, hogy "benőtt a fejem lágya".
12.: a kérdésem nem ezzel volt kapcsolatos. Nem rinyálok. Ha fogyókúrás kérdésem lenne, másik topicba írok :)
Kérlek titeket, az ilyen kommenteket mellőzzétek.
Ha ezt akarod, akkor ne panaszkodj, hanem viseld el. A súlyproblémákkal küzdő emberek nagy része akaratgyenge.
Az elég rossz kifogás, hogy édesszájú vagy, ezért nem tudsz lefogyni. Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy sajnos nem fogsz tudni lefogyni, mert neked az edzés fárasztó, és megerőltető.
A kristálycukros , cukorszirupos szarokat, és a fehér lisztet amúgy sem árt ha kiszeded az étrendedből, bármilyen is a testalkatod. Pár hét után rgyáltalán nem fog hiányozni, sőt...inkább taszítani fognak azok a kaják, amit eddig ettél, mert hatalmas lesz a kontraszt ahhoz képest, amire áttértél. Világosan látszik majd, mennyivel jobb az egészséges étel.
17.: kenyeret, tésztát, krumplit, üditőket, gyümölcslevet évek óta nem fogyasztok.
Ostorozni engem fölösleges, úgy érzem, így is sokkal többet teszek, mint nagyon sok vékony ember, ha cseszegetni akarsz valakit, azt kérlek ne itt tedd. Eddig próbáltam normálisan válaszolni, de kicsit kezd uncsi lenni, hogy leírtam, hogy nem b.asz.tatást kérek, de nehéz felfogású emberek ezt nem értik meg.
Nincs semmi baj a gyümölcslevekkel, amennyiben száz százalékosak. Semmivel sincs baj, ami természetes. A feldolgozott élelmiszereket kell kerülni.
Valamit nem jól csinálsz, ha évek óta kihagyod a felsorolt élelmiszereket, és még edzel is, de nem tudsz ettől lejjebb menni súlyban.
A hozzászólásom pedig nem csesztetés volt, hanem az igazság.
Az egészséges életmódot, és a szándékot, ami benned megvan, nagyra értékelem. Gondolom mások is. Valóban többet teszel az egészségedért, mint egy alapból vékony ember általában.
Az szokott gázos lenni, amikor a lányban még a szándék sincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!