Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha tetszik egy férfi? De nem tudok neki mit írni?
Figyelt kérdés
Ő írt rám először facen,mert egy tanfolyamon dumáltunk először 10percet kb szünetbe. Már aznap rámírt ,hogy jó volt látni stb,aztán kérdezgette mit gondolok róla,mondtam ,hogy jó fej meg csendes. Aztán írta,hogy kár hogy nem vagyok elég jó neked. Az az igazság,hogy nem merem kifejezni magam,hogy tetszik,mert félek hogy átverés az egész.Meg írta,hogy nem akar zaklatni,se nyomulni.
Mit tegyek?
Írjak neki? Ha igen mit?
2017. júl. 17. 15:23
11/14 A kérdező kommentje:
Tudtam ,hogy lesz egy ilyen kretén aki beszól. ...
2017. júl. 17. 18:00
12/14 anonim válasza:
Bókolj neki. Írd azt, hogy tetszik neked az, hogy nem egy nagy dumás. Az ilyen srácokat kicsit bátorítani kell. Neked is tenned kell ezért a kapcsolatért.
13/14 anonim válasza:
Írj neki!
Talizós szöveget.
Átverés nem lesz... egyszerűen csak ilyen bénák.vagytok kommunikációból 😃
14/14 anonim válasza:
Egyik korábbi válaszoló vagyok. Szerintem írj neki valami bátorítót, csak röviden, nagyon maximum két mondatban, de az konkrét és félreérthetetlen legyen, hogy zöld utat kap, szeretnéd jobban megismerni. :) A végén bármi lehet, lehet nem kelletek majd egymásnak, lehet egy szép kapcsolat kezdete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!