Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért pasizik be az összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pasizik be az összes lány, akivel ismerkedem?

Figyelt kérdés

Jól elvagyunk, elhívom őket talira, néha a tali is megtörténik - aztán közlik, hogy a barátjuk nem örülne ennek-annak. Vagy feltesznek egy ágyban fekvős képet egy sráccal. Amikor rákérdezek: ja, még nagyon új a dolog... Aha, köszi.

Már nem tudom hányadszorra van ez. Eleve a lányok többsége kapcsolatban van. Aki egyedülálló, az vagy napok alatt "elkel", vagy olyan elvárásai vannak, hogy átlag földi halandó el is áshatja magát.

Úgy látom, ha nincs extrém nagy szerencséd, vagy nem vagy igazi superman, akkor hoppon maradsz.

2017. júl. 17. 09:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Rosszul és rossz helyen keresgélsz...amúgy abszolút nem így van.
2017. júl. 17. 09:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy extrém jóképű srác, szóval soha nem volt egyszerű. De azért ennyire nem volt rossz a helyzet.
2017. júl. 17. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Lassú vagy.
2017. júl. 17. 10:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne hidd azt, hogy a csajok egyszerre csak 1 sráccal ismerkednek. Te is tarts több vasat a tűzbe, nem kell, hogy tudjanak egymásról.
2017. júl. 17. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:

A csinos lányok hamar elkelnek. Én azt szoktam mondani magamnak, hogy ha lemaradsz akkor kimaradsz.

Ez mindig úgy végződik, mint nálad.

Nekem nem megy olyan gyorsan hogy hipp hopp már össze is jöttünk, előbb meg kell ismerjem az adott nőt.

2017. júl. 17. 11:06
 6/7 Diavolino44 ***** válasza:
Negyesnel az igazsag. Szep es romantikus dolog, ismerkedni egy lannyal, kivarni, aztan szepen lassan osszemelegedni. Csak egy kozrpesen csinos lanyt, mindig magtalaja valaki, valakik. Tobb no nagyobb esely a "szerencsere". ;)
2017. júl. 17. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Te is több lánnyal ismerkedsz, ők is gondolom több pasival.

Aztán ha valakivel komolyodik a dolog,akkor a többinek annyi.

Annyit tudsz tenni,hogy nem késlelkedsz,ha valakivel jól megy a dolog,akkor elhívod, lépsz, nem vársz a csodára.Mert addig simán összeismerkedhet mással.

Ami végülis korrekt dolog, nem jártok, nem fogadott hűséget, ha egy másik pasi tökösebb és lép,akkor azt fogja választani, nem téged. Sorry

2017. júl. 17. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!