Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pasizik be az összes lány, akivel ismerkedem?
Jól elvagyunk, elhívom őket talira, néha a tali is megtörténik - aztán közlik, hogy a barátjuk nem örülne ennek-annak. Vagy feltesznek egy ágyban fekvős képet egy sráccal. Amikor rákérdezek: ja, még nagyon új a dolog... Aha, köszi.
Már nem tudom hányadszorra van ez. Eleve a lányok többsége kapcsolatban van. Aki egyedülálló, az vagy napok alatt "elkel", vagy olyan elvárásai vannak, hogy átlag földi halandó el is áshatja magát.
Úgy látom, ha nincs extrém nagy szerencséd, vagy nem vagy igazi superman, akkor hoppon maradsz.
A csinos lányok hamar elkelnek. Én azt szoktam mondani magamnak, hogy ha lemaradsz akkor kimaradsz.
Ez mindig úgy végződik, mint nálad.
Nekem nem megy olyan gyorsan hogy hipp hopp már össze is jöttünk, előbb meg kell ismerjem az adott nőt.
Te is több lánnyal ismerkedsz, ők is gondolom több pasival.
Aztán ha valakivel komolyodik a dolog,akkor a többinek annyi.
Annyit tudsz tenni,hogy nem késlelkedsz,ha valakivel jól megy a dolog,akkor elhívod, lépsz, nem vársz a csodára.Mert addig simán összeismerkedhet mással.
Ami végülis korrekt dolog, nem jártok, nem fogadott hűséget, ha egy másik pasi tökösebb és lép,akkor azt fogja választani, nem téged. Sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!