Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik itt azt, hogy minden 30-as, korai 40-es férfi a 20-as nőkre hajt?
Figyelt kérdés
Én ismerek olyat ebből a korosztályból, akinek már nem kellenek a 20 éves nők, mert azt mondja, hogy ő már "kinőtt" belőlük. Nem tudom miért kell általánosítani, hogy minden férfi ilyen.2017. júl. 15. 16:53
1/9 anonim válasza:
Na látod, ezért nem kell a gyk-t alapnak venni bármiben!
2/9 anonim válasza:
Hagyd rajuk. Azt is mondjak, hogy minden huszeves lany a 35-40-es foszerekre hajt, kozben meg elvetve talalkozom Budapesten olyan lannyal, akinek nem korabeli pasija van. Ezt inkabb videken tartom gyakoribbnak, ahol kevesebb a fiatal fiu, mert mindenki elmegy a varosokba...
3/9 anonim válasza:
Miért hiszed azt, hogy ezt hiszik? :D Pont olyan alapon mész félre te is, ahogy az általad feltételezettek :D
4/9 Sunshinedoll válasza:
Nem hisszuk, tudjuk, hogy a tizenévesekre hajtanak, ami sokkal gázabb :))))))
5/9 anonim válasza:
Nőként 34 évesen szinte csak a 30-asok írnak társkeresőn,pedig a fiatal pasikat szeretem,és 10 évet letagadhatok :(
6/9 anonim válasza:
Normális vagy Sunshine ? Hat évesekre hajtunk. :P
30/f
7/9 Diavolino44 válasza:
En 32 vagyok, az elozo ket csajom egy 16 eves volt s most nagyon hajtottam egy 20 evesre de nem jott ossze.
Oke.. a 16 evesnek alomszep arca volt. Party-szokeveny volt, egy joadag szexualis szabadsaggal. Ugy csavarta a repat mint a profik.
De a 20 eves gondolkodasban odavert messze a sajat korosztalyombeli lanyoknak, s mem mellesleg a 20 eves meg megakarja valtani a vilagot a 30 eves csak tuleli akarja. Tisztelet a kivetelnek.
Persze, aki mar meg akar allapodni azoknak egy csinos 30-as csajszi a tokeletes valasztas.
8/9 anonim válasza:
Én most vagyok 25, bár érettebb vagyok gondolkodásilag a koromnál, de feszt a 40-es korosztály próbálkozik, míg egy velem egykorú meg hozzám sem mer szólni kb :( Pedig engem abszolút nem vonzanak az idősebb pasik
9/9 anonim válasza:
Talán mert ha adott egy 20 éves szingli csaj és egy 40 éves szingli nő, akkor jobbára a 20 évest fogják választani? Friss pipihusi jobb mint a vén tyúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!