Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban nem számít a külső a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nem számít a külső a nőknek?

Figyelt kérdés

Tudom, sokszor megkérdezték már, azonban beszélgettem ma egy haverommal, akit már nem elsőre koptatnak le. A neten ismerkedett többször is és azt mondja, nagyon érdeklődők voltak a lányok, amíg nem látták. Szerintem és más ismerőseim szerint is abszolút férfias a srác, nincs gond a külsejével, mert magas is, ápolt, igényes, párkapcsolatai is voltak már, dolgozik, szóval nem egy here. Azt nem érti -és persze valahol én sem-, hogy miért nem írják meg neki legalább azt képküldés után, hogy bocsi, de felejtős. Ez kiakasztó szerintem, én is jártam már így, szóval átérzem. Kezd kicsit besokallni - mondta, hogy miután kinyilvánítják a nők, nekik semmilyen ideáljuk nincs, lelépnek szó nélkül, aztán persze összejönnek a legutolsó tirpákkal, csak mert küllemre makulátlan.

Szóval nőkhöz szólna a kérdésem: miért tesztek ilyesmit, miközben ti elvárjátok azt, hogy a férfi mindig udvarias, figyelmes, egyenes legyen hozzátok? Nem érzitek cinknek, hogy ilyesmit tesztek tök korrekt emberekkel? Többünknek nincsenek elérhetetlen álmai a nők küllemét tekintve, leginkább a nők személyiségébe szeretünk bele, mármint mi páran haverok.

Megértem én, hogy mindenkinek joga van azt tenni amit akar, de feltette a kérdést, hogy nem félnek az ilyenek, hogy kölcsön kenyér visszajár egy nap?

Panaszkodnak sokan, hogy nem tudnak egy épkézláb beszélgetést megejteni a számukra tökéletes küllemű férfival, akivel meg gördülékeny a kommunikáció, de nem néz ki tökéletesen, úgy, ahogy ők megálmodták, elköszönés nélkül lelépnek. Nem szemétség ez? Akkor még is csak van ideál? Mit jelent ez esetben az, hogy semmi gáz veled, de nem vagy az esetem? Ezt ő is megkapta már többször, bevallom én is.

Nagyon felháborodtam ezen, ahogy mesélte, főleg amiatt, mert nála 100x gázabb férfiaknak van szép, kedves barátnőjük. Szeretnék segíteni, de nem tudok. Csak értetlenül állok ez előtt.

Köszi.

2017. júl. 14. 22:45
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

OFF

A #20-ra reagálnék egy kicsit, nem neki szánva a választ, de az ő vonalán folytatva a dolgot.

Alapvetően nem szükséges mindenkinek hazudnia, és nem is ennek kell lennie az alapfeltételezésnek. Az oldalon viszont nagyon gyanúsan sok a tökéletes életű, nagyon boldog ember. Erre nem is ebben a témában jöttem rá, hanem amikor elkezdtem a munkakeresős topicban aktívkodni, amikor meguntam, hogy fél év alatt se találtam friss diplomásként munkát (azóta igen, majd hétfőn kezdek, mindegy is). És mit ad az ég? Ezen az oldalon MINDENKI nem is akármilyen programozó, külföldön is sikeres gépészmérnök, esetleg valami ismert és elismert cég menedzsere. Én még egyetlen, mittudomén, asztalost, kamionost, irodai adminisztrátort, gyári munkást, kasszást, fogorvost, senkit nem láttam még az oldalon. Itt mindenkinek nettó 400-nál kezdődik a fizetése és szaros kéccázé a kisujját se mozdítaná. Na, a valóságot szerintem ez nem reprezentálja.

Valahogy nekem nem úgy jön le a vitában érintett 60%-os válaszadó írásából, hogy kamuzna (meg egyébként miért tenné?), de az is tény, hogy az itt tapasztaltakat el kell osztani kettővel. Vagy néggyel. Vagy sokkal, mivel nem a boldog valóságot reprezentálja a GYK. Az itt leugatott "rinyálók" problémái valahogy valósabbnak hatnak, mint az, hogy minden második ember havonta vehetne jachtot, vagy hogy itt mindenki a testépítés vagy a bombaalak tankönyvi ábrája.

ON

2017. júl. 15. 15:41
 32/35 anonim ***** válasza:
Számít nekik, Kérdező, csak letagadják, mert a felszínesség ugye nem egy pozitív tulajdonság. Sokkal szebben cseng a hamispénz, ha azt mondják, hogy nekik a belső, a kisugárzás, a kémia, meg a többi ilyen absztrakt baromság a fontos.
2017. júl. 15. 23:47
 33/35 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, hogy ez a sok boldog kapcsolatban élő megmondóember mit keres a "Társkeresési problémák" részlegen???

Mert az tuti, hogy eddig egy tanácsot sem adtak senkinek, csak a lenézés meg a f*** és p**** rázás megy a részükről, hogy ők bezzeg milyen boldogok...

Ha tényleg lenne min. 10% valóságalapja, akkor nem itt erőlködnétek a lapos dumátokkal, hanem a párotokkal élnétek boldog és harmonikus életeteket!

2017. júl. 19. 09:17
 34/35 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy hihetetlen,de addig minden ember semleges nekem,amíg kicsit meg nem ismerem! Nem kapok legalább egy körvonalat az összlényéről. A tipik nyálas,huu de szexi pasik sosem jöttek be! Persze, ideálja mindenkinek van. ( PL.: Ne legyen alacsonyabb nálam,se fiatalabb. Lehetőleg női hangja se legyen. ) De ezek mind olyanok,hogyha megjön az érzés az a +! Akkor pont nem számít! Ha pedig nincs meg az a +. Eleve nem adok olyan jeleket, mert tudom azt, hogy x dologban nem illünk össze.

Sosem jelelek,amíg magamban nem vagyok biztos(abb). Így a fent leírtak velem nem eshetnek meg! Igaz, sok talán el is úszott ilyenek miatt! De nem is baj.

Tisztába vagyok azzal is,hogy milyen az én küllemem, belsőm, viselkedésem, életem, mit várok el (akár nem direktben is) egy husszú - komoly kapcsolatba. Így sokan kiesnek és mégtöbbüknek esek ki én!

Sajnos sokszor esek abba a csapdába, hogy gyermekkori emlékeim alapján, azt hiszem: férfi és nő, el tud lenni együtt, haverkodhatnak, stb. Persze, ez csekély kombinációnál jön össze. Sokszor félre értenek és jöhet a magyarázkodás!

Hozzá teszem, ez a nevelés és a társadalom hibája is, hogy olyannyira nem képesek magukat sem ismerni az emberek,hogy csuda. Nemhogy a másikat!

A férfiak vagyis inkább a fiúk(kortól függeltenül) , nagytöbbsége is így van ezzel. Hiába szereti és tetszik neki a lány / nő. Ha ciki vele megjelenni, vagy anyuka szerint csúnya gyerekek lennének.. nem jön össze vele. Ha nem olyan, mint a latinák a tv- ben, nem jön össze vele. Ha az első randin nincs szex,nem sz0pik elsőre, dobja.. stb.. :) Ha túl okos,nem kell. Diploma nélkül, nem kell. Ha fontos a családja,kocc van. Ha nem ad a családra kocc van.

Nem tudnak kommunikálni, nem tudnak ismerkedni, nem tudnak túl látni dolgokon. Magukkal és az életképükkel sincsenek tisztában.

Kaka egy társadalom van!

Hiába van egy - két kivétel, normális, feltörekvő! Ez ide már kevés.

Kamu élet, kamu kapcsolatok, látszat - illúzió kell nekik.

Oda - vissza így van. Szégyen, amit művel a nép! Mind a két nem!

Persze, hogy sokan csalódnak, és a szakadék / fal helyett, a visszavonulást választják.

Vissza a külsőhöz: volt, ( kettő is ) " modellnek is elmenő " külsővel rendelkező barátom. Sok volt a gond mindig! Nem a külső miatt vonzottak, fiatal voltam és naív, olyat láttam bennük, amit vagy megjátszottak vagy csak én akartam látni, de sosem volt ott! Sok volt a vita, az ellentét, stb..

Pár éve eldöntöttem, hogy inkább a minőségi magány, mint egy rossz - mű kapcsolat!

2017. júl. 21. 15:42
 35/35 anonim ***** válasza:
#34 én pontosan így érzek, inkább a minőségi magány ,mint a fos kapcsolat! Meg is kaptam valamelyik önjelölt párkapcsolati szakértőtől itt hogy "kényszerszingli" vagyok. Hja kérem, aki társfüggő, annak a szingli lét csak kényszer lehet...nevetséges.
2017. júl. 21. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!