Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem számít a külső a nőknek?
Tudom, sokszor megkérdezték már, azonban beszélgettem ma egy haverommal, akit már nem elsőre koptatnak le. A neten ismerkedett többször is és azt mondja, nagyon érdeklődők voltak a lányok, amíg nem látták. Szerintem és más ismerőseim szerint is abszolút férfias a srác, nincs gond a külsejével, mert magas is, ápolt, igényes, párkapcsolatai is voltak már, dolgozik, szóval nem egy here. Azt nem érti -és persze valahol én sem-, hogy miért nem írják meg neki legalább azt képküldés után, hogy bocsi, de felejtős. Ez kiakasztó szerintem, én is jártam már így, szóval átérzem. Kezd kicsit besokallni - mondta, hogy miután kinyilvánítják a nők, nekik semmilyen ideáljuk nincs, lelépnek szó nélkül, aztán persze összejönnek a legutolsó tirpákkal, csak mert küllemre makulátlan.
Szóval nőkhöz szólna a kérdésem: miért tesztek ilyesmit, miközben ti elvárjátok azt, hogy a férfi mindig udvarias, figyelmes, egyenes legyen hozzátok? Nem érzitek cinknek, hogy ilyesmit tesztek tök korrekt emberekkel? Többünknek nincsenek elérhetetlen álmai a nők küllemét tekintve, leginkább a nők személyiségébe szeretünk bele, mármint mi páran haverok.
Megértem én, hogy mindenkinek joga van azt tenni amit akar, de feltette a kérdést, hogy nem félnek az ilyenek, hogy kölcsön kenyér visszajár egy nap?
Panaszkodnak sokan, hogy nem tudnak egy épkézláb beszélgetést megejteni a számukra tökéletes küllemű férfival, akivel meg gördülékeny a kommunikáció, de nem néz ki tökéletesen, úgy, ahogy ők megálmodták, elköszönés nélkül lelépnek. Nem szemétség ez? Akkor még is csak van ideál? Mit jelent ez esetben az, hogy semmi gáz veled, de nem vagy az esetem? Ezt ő is megkapta már többször, bevallom én is.
Nagyon felháborodtam ezen, ahogy mesélte, főleg amiatt, mert nála 100x gázabb férfiaknak van szép, kedves barátnőjük. Szeretnék segíteni, de nem tudok. Csak értetlenül állok ez előtt.
Köszi.
Az a jó ebben az oldalban, hogy jó nagyokat lehet mondani. Tele is van az oldal "ultimate jó kapcsolatban lévőkkel"...
Na megyek is, ellenőriznem kell az aranybányáim jövedelmezőségét. Holnap venni akarok 2 kocsit meg egy jachtot.
Ha állítasz valamit, akkor bizonyítani is kellene... Addig "messziről jött ember azt mond amit akar"...
"Vicces", hogy nem tudod elfogadni, hogy nem csak nem csak elcseszett életű emberek írhatnak ide. Szerinted mennyi realitása lesz annak, hogy valaki majd rosszindulatú emberek kedvéért kiadja itt magát és elkezdi bizonygatni, amiket leír magáról? Ugyan, te sem gondolod ezt komolyan, csak kötekedhetnéked van. :)
Esetleg személyes érintettséged van a témában, amit a kérdező boncolgat?
Kérdezőnek: Nem "randizgatunk" a barátommal, hanem együtt élünk. Egész délután együtt mászkáltunk, most pedig alszik, mert fél 6-kor kelt, és 4 órát aludt. Tessék, nem kell tovább elgondolkodnod. Mondjuk lehet izgalmasabb friss reg + pár soros szöveg alapján következtetéseket levonni a másik életéről.
Olyat meg egy szóval nem mondtam, hogy tökéletes a kapcsolatunk, csak annyit, hogy tetszik nekem külsőre, és emellé nem tirpák, valamint mindenkinek számít a külső. Mi volt ezen annyira felháborító, hogy csesztetni kell + megpróbálni elhitelteleníteni (nem fog menni, de ha ti jobban érzitek magatokat tőle, akkor nyugodtan, engem nem zavar)? Komolyan kérdezem.
Meg az is egy jó kérdés, hogy miért lenne szemétség visszautasítani valakit, ha nem vonzódik hozzá az ember, hiába megy gördülékenyen a beszélgetés (?).
Szóval csakúgy bemondásra el kellene hinni itt mindent. Jó tudni, jó kis ország ez, tele van óriáspéniszekkel, vékony nagymellű nőkkel, minden 40 körüli pasinak fiatal és engedékeny nője van, aki még bátorítja is a nyitott kapcsolatra, mindenkinek haverja valami nagykutya, mindenki jól keres stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!