Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mi alapján szűritek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi alapján szűritek, hogy az udvarló tisztességes, jellemes, megbízható ember?

Figyelt kérdés

Nektek nincs ilyen problémátok, hogy párkeresésnél sok a jellemtelen, megbízhatatlan ember? Nehéz kideríteni az elején szerintem, általában utólag jövünk rá (sajnos későn), hogy akivel ismerkedünk, nincs erkölcsi tartása, nem megbízható. Ti milyen jeleket figyeltek? És egy nő jelleme mi alapján ismerhető ki leginkább?

26/F

2017. júl. 14. 20:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9-és ezek szerint a jóképűek is ( mint férfiak) bunkónak tartják magukat és rendesnek a félénkeket?
2017. júl. 15. 16:30
 12/15 anonim ***** válasza:
nyilván nem
2017. júl. 15. 22:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Soha nem "ismerkednék" direkt kapcsolat céljából. Olyannal jövök csak össze, akit ismerek egy ideje. 1-2 év haverság alatt lejön, hogy megbízható-e az illető.
2017. júl. 17. 10:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem ezért fontos,hogy halljam a másikat randi előtt.Hang alapján elég sok mindent le tudok szűrni és csak működik,ha nem ébredtem még vese nélkül egy jéggel teli kádban.

Nem utolsó sorban az is sokat elárul az emberről, milyen stílusban nyilatkozik az exekről, vagy egyáltalán olyan dolgokról,ami szépen szólva sem a szíve csücske.

2018. ápr. 19. 06:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Az a jó, ha mindig késik, csúnyán beszél, nem tartja be a szavát és szépen tud hazudni. :D

Előnyt jelent, ha mindig bezárja előttem az ajtót és segít beleesni a pocsolyába.:D Nem árt, ha tud fingani és böfögni is, persze mindig csak nyilvánosan. :D

2018. ápr. 19. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!