Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan így hogy lehet komoly kapcsolatot találni?
A #9 válaszadónak van igaza. Bőven vannak rendes, tisztességes, korrekt férfiak, de őket mindig kikosarazzátok, és az első nagydumás helyimenőcsávóval elmentek. Ő persze jól kihasznál titeket, megdug aztán otthagy, és jöttök bőgni hogy milyen szemetek a pasasok. Igen, a helyimenőcsávók ilyenek. Ha nektek ez kell, akkor mireföl ez a nagy cirmogás?
Lepontozni pedig én is tudok, rögvest be is mutatom. Így ni.
nincs igény a normális, rendes férfiakra, a nőknek a nagypofájú kivagyi menőmanókra van igénye
nos, ha nincs kereslet, kínálat se lesz, plain and simple...
keress egy olyat, akinek a silány életében nem a dugás az egyetlen öröm, akkor is, ha esetleg nem olyan jóképű vagy pénzes mint amilyet elképzeltél magadnak...
lehet engem is lepontozni a sutyerákoknak, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál...
Találgathatok, kérdező? valahogy mindig kifogtad a legnépszerűbb, legjóképűbb pasast, az udvarlóidra rá se köptél, aztán kamillázol itt, hogy csak meg akar dugni (később meg majd azon, hogy megcsal)
Igen, kérdező; amelyik pasi megteheti hogy szexcentrikus legyen és csak ürítésre használja a lányokat, az meg is fogja tenni
Választhatsz: vagy beéred egy átlagos, de rendes pasassal, vagy válogathatsz tovább, és majd kézről kézre adnak a páwák
Amúgymeg skacok, hadd pontozzanak csak le az önérzeteskedő idióták! Ha magukba néznek, ott az igazság, de kifelé felsőbbrendűséget kell mutatni
Dolgozik a lelkiismeret
Szánalmas véglények
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!