Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szokjak le az ismerkedésről? Szerintem így nem kellek senkinek normális kapcsolatra, szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok jó pasi...sőt és ez a legkisebb gond. 30 múltam egész jól alakult az életem 2013-ig. Akkor összejöttem egy lánnyal akivel 2015ben szakítottunk(volt egy kislánya cigizett de nem dolgozott anyagilag kihasznált az utolsó hónapokban)...vagyis akivel megcsalt eljöttek hozzám "bemutatkozni"visszahozták a gyűrűt és kis csetepaté lett tudom én hibám hagytam provokálni magam. Ezért kaptam egy bírósági ejnye-bejnyét próbára bocsátottak 2 évre (ha nem történik semmi akkor elfelejtettük) de hát azt is másod fokon ügyvédre elment a pénz. 2015 decemberben mivel pénzem volt megtehettem, hogy vegyek egy autót hitelre simán tudtam volna fizetni de 2016ban egy ködös éjszaka ütköztem valakivel rám verték a balhét 1év jogsi bevonás 450 000 ft bírság. Ezt is túlélném ha nem lennék hivatásos soför. Viszont szüleimmel élek nincs házam ha nincs ez a bizonytalanság akkor rég lehetne. Autót azért vettem mielőtt leszóltok, ha nem töröm össze havi pár 1000 ft plusszt össze tudok vele szedni ( vidéki város Ferihegy havi 2 alkalommal törlesztő fele 2 emberrel). Röviden 30+ anyám nyakán, se kocsi, se biztos munkahely havi 35000 hiteltörlesztés 15000 lakástakarék. Egy bírósági ügy baleset okozásért. Így értelmes nő nem áll szóba velem.2017. júl. 13. 21:23
11/11 anonim válasza:
Már a kérdés is értelmetlen. Mi az, hogy hogy szokjak le az ismerkedésről? Úgy, hogy nem ismerkedsz. Meg amúgy se kellesz senkinek. Most én vagyok a hülye? Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!