Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megér ennyit egy meghívás?
Figyelt kérdés
Egy nagyon szép,számomra szimpatikus lány elhívott holnap bulizni,ami szép meg jó,de én holnap estig melózom,és nem tudom hogy lesz-e kedvem,ha fáradt vagyok nagyon feszült,ingerlékeny vagyok és kedvtelen,megérne ennyit hogy elmenjek vagy inkább ne ?2017. júl. 13. 21:02
1/3 anonim válasza:
Én elmennék!!! Egy hideg vagy langyos zuhany egy energiaital vagy kávé.....én számos módját tudom annak,hogy felpörgessem magam....mondjuk engem a buliláz is spanol ha meg egy lány hív...tudod ha te nem majd más.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt tudom,de nekem olyan koffeinfüggőségem volt hogy én a kávétól,energiaitaltól elalszom.
2017. júl. 13. 21:35
3/3 anonim válasza:
Elhív a csaj bulizni, te meg itt picsogsz mint valami hülyegyerek. "Fáradt leszek brühühü, kedvetlen:( nyafi, nyafi" Szánalom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!