Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban ennyire mást lát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ennyire mást lát mindenki szépnek?

Figyelt kérdés

Én és a kolléganőm eléggé különbözőek vagyunk külsőre. Neki átlagos, de formás alakja van, kevésbé szép arccal, nekem pedig vékony testalkatom, szép arccal.

(Azért merem ezt írni, mert jó páran dicsérik az arcomat, fiatalabbak és idősebbek egyaránt, még nők is, persze ők másmilyen formában. Számomra ez felettébb meglepő...)

Egy nagyon helyes és jóképű férfi udvarol nekem, (aki után döglenek a nők... mindenki flörtöl vele orrba-szájba), normál testalkattal, míg kolléganőmnek egy nem igazán jóképű, mackós, de magas testalkatú férfi.

Nem várom el, hogy az utóbbi is nekem csapja a szelet, mert nem izgat a dolog, de a férfiaknak fontos, hogy a nőnek viszonylag szép arca legyen, nem?

Gondolom a mackós pasinak a kolléganőm arca tetszik valamiért, ezért is flörtöl vele.

Valóban ennyire mást látnak szépnek a férfiak (jelen esetben)?

2017. júl. 13. 13:48
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Valóban ennyire mást látunk szépnek.
2017. júl. 13. 20:34
 32/32 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a válasz:Van kisugárzása,vagy szexuálisan vonzóbb,vagy egyszerűen csak hihetetlen szimpátiát áraszt az arca. Mit ér a porcelánbőr,ha valakinek hideg a tekintete,vagy nincs kisugárzása? Ez ugyanolyan szitu,mint amikor valaki egy telt nőt preferál jobban egy vékonynál. Természetesen nem tetszhetünk mindenkinek,és igen a szépség relatív,mindenkinek más a szép.
2017. júl. 23. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!