Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban ennyire mást lát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ennyire mást lát mindenki szépnek?

Figyelt kérdés

Én és a kolléganőm eléggé különbözőek vagyunk külsőre. Neki átlagos, de formás alakja van, kevésbé szép arccal, nekem pedig vékony testalkatom, szép arccal.

(Azért merem ezt írni, mert jó páran dicsérik az arcomat, fiatalabbak és idősebbek egyaránt, még nők is, persze ők másmilyen formában. Számomra ez felettébb meglepő...)

Egy nagyon helyes és jóképű férfi udvarol nekem, (aki után döglenek a nők... mindenki flörtöl vele orrba-szájba), normál testalkattal, míg kolléganőmnek egy nem igazán jóképű, mackós, de magas testalkatú férfi.

Nem várom el, hogy az utóbbi is nekem csapja a szelet, mert nem izgat a dolog, de a férfiaknak fontos, hogy a nőnek viszonylag szép arca legyen, nem?

Gondolom a mackós pasinak a kolléganőm arca tetszik valamiért, ezért is flörtöl vele.

Valóban ennyire mást látnak szépnek a férfiak (jelen esetben)?

2017. júl. 13. 13:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
64%
Istenem, hogy még felnőtt emberek is (vagy esetedben felnőttbek kinéző ber, mert agyilag nem vagy ott) képesek tini szinten versengeni és hasonlítgatni a munkahelyen, ahova mindenki dolgozni jár.
2017. júl. 13. 14:46
 22/32 anonim ***** válasza:

Dolgozni jársz, tehát nem vagy még gyerek,

ÉS MÉGIS ILYET KÉRDEZEL. :(

Persze, hogy mindenkinek más az ízlése...Aj.

21/L

2017. júl. 13. 15:32
 23/32 anonim ***** válasza:

Úristen, mi ez a dedós viselkedés?

Már meg is van a válasz, az ész fontosabb néhány férfinak, mint a külső, téged nem tart szimpatikusnak a másik férfi.

Komolyan felnőtt nő létedre nem sikerült megértened, hogy nem egy arcból és testből állnak az emberek? Komolyan, viva tévé szint, szexi vagy nem..(arc, test, kisugárzás)

Képzeld mindenkinek másmilyen arc, másmilyen testalkat és másmilyen kisugárzás tetszik. A kisugárzás sem egyetemes, mindenki mást tart szimpatikusnak.

Tiszta american beauty érzésem van, te vagy a népszerű átlagos lány, a barátnőd pedig a különleges. Valaki szintén különleges észrevette, te meg próbálsz megerősítést keresni az átlagosok között, hogy jobb vagy nála.

Nézd meg a filmet, majd egy kicsit jobban megérted, hogyan működnek az emberek.

2017. júl. 13. 15:53
 24/32 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem a kérdés inkább az, hogy miért tetszik a férfinek inkább a "nemsovány-átlagarcú" kolléganőd helyetted.

Tippelek. Lehet, hogy a borzasztó stílusod miatt :)

2017. júl. 13. 16:02
 25/32 A kérdező kommentje:

Elszomorító, hogy ennyire belém akarjátok magyarázni ezt az irigység témát!

Egyszerűen fel nem foghatom, hogy van itt ennyi rosszindulatú ember...

Ha a másiknak nincsenek rossz érzései, akkor majd ti megoldjátok, hogy legyen?

2017. júl. 13. 16:25
 26/32 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, el kéne gondolkodni rajta, hogy ha mindenki hülye, csak te vagy helikopter, akkor lehet, mégsem mindenki más hülye ;)
2017. júl. 13. 16:34
 27/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, egyszerűen ez egy buta kérdés.
2017. júl. 13. 16:50
 28/32 anonim ***** válasza:
67%

Mivel a kérdés annyira ostoba, hogy lett tőle pár ősz hajszálam, másra nem lehet gondolni, csak hogy seggnyalást vársz.

Mert ha most te komolyan azon csodálkozol, hogy mindenkinek más tetszik, akkor nehezen hiszem, hogy tudsz egyszerre járni és levegőt venni, nemhogy dolgozni.

2017. júl. 13. 17:32
 29/32 A kérdező kommentje:
Vicces, ahogy próbáltok sértegetni! :D
2017. júl. 13. 17:37
 30/32 anonim ***** válasza:

Na, dedó.

Ennek több ka lehet.

1,

A másik pasinak kisseb az önbizalma, ezért a kevésbé szép lánynál próbálkozik.

2,

Más az ízlése és tényleg a barátnődet látja szebbnek. Nem mindenki szereti a vékony alakot és lehet barátnődnek van valami az arcberendezésében, a beszéd mimikájában, ami vonzóvá teszi.

3,

Beszélgettek előtte és szimpatikusabb neki münt te. A külső már nem is fontos annyira.

Hasonló sztorim van.:

Hugom magas, szőke, bögyös, széparcú, barátkozós. Én meg barna duci, ferde mosolyú, visszahúzódó.

Amikor össze jöttem a párommal, (ugyan abba a baráti társaságba jártunk), mindenki szinte már szemrehányóan kérdezte tőle, hogy miért velem és miért nem húgommal? Ő lerendezte annyival, hogy "Hagy tudjam már nekem mi tetszik valakiben, mi jó!"

Évekkel később elmondta, hogy idegesítette húgomban, hogy csajos és nem nőies. Nem házias és smink nélkül egy lépést sem.

2017. júl. 13. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!