Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban ennyire mást lát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ennyire mást lát mindenki szépnek?

Figyelt kérdés

Én és a kolléganőm eléggé különbözőek vagyunk külsőre. Neki átlagos, de formás alakja van, kevésbé szép arccal, nekem pedig vékony testalkatom, szép arccal.

(Azért merem ezt írni, mert jó páran dicsérik az arcomat, fiatalabbak és idősebbek egyaránt, még nők is, persze ők másmilyen formában. Számomra ez felettébb meglepő...)

Egy nagyon helyes és jóképű férfi udvarol nekem, (aki után döglenek a nők... mindenki flörtöl vele orrba-szájba), normál testalkattal, míg kolléganőmnek egy nem igazán jóképű, mackós, de magas testalkatú férfi.

Nem várom el, hogy az utóbbi is nekem csapja a szelet, mert nem izgat a dolog, de a férfiaknak fontos, hogy a nőnek viszonylag szép arca legyen, nem?

Gondolom a mackós pasinak a kolléganőm arca tetszik valamiért, ezért is flörtöl vele.

Valóban ennyire mást látnak szépnek a férfiak (jelen esetben)?

2017. júl. 13. 13:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
85%

Ő formás te vékony vagy. A válasz meg is van. Már ha a külsőt nézzük lecsupaszítva.

Azonban a párkapcsolatnak csupán egy nagyon apró szegmensében érdekesek a külsődleges jegyek. Lehet a kolléganődnek olyan kisugárzása van a férfi szerint, avagy annyira megvannak a közös pontjaik amiket nem lehet űberelni pusztán ilyen felszínes tényezőkkel. Hozzáteszem örülök is neki, hogy nem lehet,

2017. júl. 13. 14:14
 12/32 anonim ***** válasza:
79%

Ki kell ábrándítsalak. Férfiként pl. sosem voltam oda a körberajongott, trendi cicababákért. Palvin Barbarával is oda meg vissza vannak, de ha kiülök a Vörösmartyn egy kávézó teraszára, tíz perc alatt tucatnyi szebb lányt látok elsétálni.

Ez van, nem tetszel annak a pasasnak, nyugodj bele.

2017. júl. 13. 14:14
 13/32 anonim ***** válasza:
73%
Nem mi vagyunk frusztráltak, nem mi tettünk fel ilyen kérdést. :D Engem tényleg nem érdekel, ha valakinek nem én tetszem.
2017. júl. 13. 14:16
 14/32 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem vonatkoztassunk el attól, hogy ki milyen külsőleg mert az egy dolog. Valószínűleg a kisugárzás sokkal fontosabb. Annak a férfinak a kolleginád kisugárzása jön be, másnak meg a tiéd. És persze, az is simán benne van, hogy ízlések és pofonok különböznek, van akinek a kollégád tetszik külsőre is jobban.

Volt egy pasi, aki nagyon tetszett nekem, iszonyat helyes volt, de gondoltam, nem tetszenék neki, mert nem vagyok egy nádszál. Erre kiderült, hogy a nálam kb 30 kilóval nehezebb lányok az esetei.

2017. júl. 13. 14:19
 15/32 anonim ***** válasza:
79%

Ha meg a kolléganőd nézőpontjából látnánk a sztorit, akkor a másik srác lenne jóképűnek leírva, a te udvarlód meg egy satrafának.

Mindenkinek más az ízlése, hiába bizonygatod itt, hogy te micsoda nő vagy, a pasid meg micsoda hapsi.

2017. júl. 13. 14:20
 16/32 anonim ***** válasza:
78%
Érdekes látni a másik oldalt (én is formás lány vagyok), hogy egy körülrajongott, vékony lány is tud komplexusos lenni.
2017. júl. 13. 14:21
 17/32 anonim ***** válasza:
75%
Kicsinyes ember kérdése. Mindenkinek az a szép, ami tetszik. Ennyire egyszerű a képlet.
2017. júl. 13. 14:23
 18/32 anonim ***** válasza:
64%

Ha nincs kisugárzásod max képen lehetsz "szép"

Annyira buta vagy hogy szerintem a "kolléganőd" inkább a csoporttársad nagy csoport oviba

2017. júl. 13. 14:37
 19/32 anonim ***** válasza:
Igen kérdező, tényleg mindenki mást lát szépnek. Szóval nem kell ilyesmin meglepődni :)
2017. júl. 13. 14:38
 20/32 anonim ***** válasza:
83%

A kerdesed kb. azt sugallja hogy " en sokkal jobb es szebb vagyok mint a kolleganom,(mert anyu-apu es meg a szomszed Maris neni is azt mondja), es nem ertem, megis, hogy tud vki raizgulni erre a nore is? Bar amugy mindegy, mert nekem egy jokepu kanom van"

Igen, mindenkinek mast jelent a szep. De szerintem ezzel kb. az ember 14 eves kora utan tisztaba van. Volt baratnom, akinek a pasijatol nem voltam elajulva, neki viszont az etalon volt. De ugyan ez volt forditva is a noknel. Pl. Nem egyszer hallottam a ferfiaktol, hogy ami az egyiknek bejott, azt a masik bottal se piszkalta volna meg.

En is valoszinuleg nagyon sok embernek nem johettek be, ahogyan ellenkezoje is lehetseges. De baromira nem foglalkoztat :D. Es barmennyire sz*rul fogesni, te se lehetsz mindenki idealja, sot...

2017. júl. 13. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!