Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem fura, mikor azt olvassátok itt, hogy egy fiatal férfi inkább a számítógépes játékokat választja a nők helyett?
Nem gondolja, hogy ez a gondolkodás 30 éves kora után visszaüthet? Addigra a játszást megunja, viszont nők terén meg nem lesz tapasztalata, és nagyon egyedül fogja érezni magát. Mindig is csodálkoztam az ilyen laza életszemléletű férfiakon - az ilyen beállítottság szinte biztosan megbosszulja magát akár néhány év múltán is.
Férfiak, akik így gondolkodtok, nem féltek attól, hogy egyedül fogtok maradni? Miért nem űzitek-hajtjátok a nőket addig, amíg fiatalok vagytok? Számítógépes játékok hogy képesek egy párkapcsolatot pótolni?
Szerintem olyan h fura nem létezik. Én úgy mondám h más.
És nem úgy gondolom h hülye vagy ilyesmi.
Mindenki másképp gondolkodik az életéről. Mások a céljai.
(Ilyen alapon Nikola Tesla is "fura" volt hiszen a fizikával foglakozott a nők helyett. )
Más az életfelfogása az értékrendje.
Attól h neked FONTOS maga a párkapcsolat még nem biztos h másnak is az. "Számítógépes játékok hogy képesek egy párkapcsolatot pótolni?"
Ez nem pótlás hanem egy fogyasztott szubkultúra.
Pótolni valamilyen hiányt szoktak.
Mellesleg a Mesterséges Intelligencia fejlesztése pont az ilyen kockáknak köszönhető.
Tudod Samsung Bixby, autókban lévő különböző biztonsági rendszerek...
A nagy csajozásban ezek nem lennének, ezt ne feled mielőtt lenézel embereket.
Elképzelem amint VV Aurelio (a dicső csajmágnes) mondjuk biometrikus biztonsági rendszereket fejleszt.
Na ugye :)
A videojátékok programozása kb hasonló munka.
Pályák modellezése, felvenni a jeleneteket színészekkel....
Ellen Page szerinted kocka ?
Ja csak azért mert a Beyond Two Souls-ban végig ő volt benne.
Videojátékokkal játszani nem minden esetben jelent függőséget. Ezt csak a laikusok mondják.
Nem fura, meg tudom őket érteni. Legalább azt teszik, ami NEKIK jó, és élhetnek a hobbijuknak. A párkapcsolati cirkuszban csak megaláztatás és csalódás lenne a jutalmuk.
Sajnos én erre késve, 30 éves korom környékén jöttem rá, de szerencsére még nem volt késő berekeszteni minden párkapcsolatosdit, és az életemet a hobbimnak szentelni. Egyedül maradok? Hát aztán, eddig is egyedül voltam. És hogy hogy képes számítógépes játék pótolni egy nőt?
- A számítógépes játék MINDIG rendelkezésre áll.
- Annyi játékkal játszhatsz egymás után, amennyivel csak akarsz.
- A játékban lehet csalni.
- A játék nem fog megsértődni, ha nem játszol vele egy napig.
- A játékban van mentési és visszatöltési lehetőség.
- A játék nem várja el tőlem, hogy életem végéig csak vele játsszak.
- Számítógépen játszani fényévekkel olcsóbb.
- Egy játékot nem érdekli a külsőm, a jellemem és a vagyoni helyzetem, nem fog meghibásodni és nem-elindulni, ha ronda vagyok, introvertált vagy csóró.
Tovább is van, mondjam még?
"Ez nem választás, hanem betegség. Függőség."
Bezzeg mikor valaki heti 1 hónapot lóg a Failbookon! Az ugye rendbe van. De a számítógépes játék az a Sátán műve!!!
Nem érzed a kijelentésed egy kicsit hugyotprédikálásnak?
Ha cuki, pont akkor utasítják el, max barát lehet, mert "nem elég FFÉÉÉÉRFFFIIIII"...
Azt szokták mondani h élj úgy hogy ha visszanézel ne bánj meg semmit. Hát én nem bánok.
Na most ez neked tudom h élkepesztően fura lesz de nekem az olyan mint a párkapcsolat az égegyett a világon semmit nem jelent semmi értéke nincs számomra.
Nem véletlen nem is érdekel.
Ellenben a videojátékok olyan élményt adtak nekem amit még maga a HALÁL sem vehet el tőlem. És nem is értem h mért várnád el (nem mellesleg ) ide irtogató VADIDEGEN emberektől h éljenek már úgy ahogy az neked jó ?
Holott az ő életüknek a tiédre semmilyen kihatása nincs. Én tegnap vettem meg az Uncharted 4-et nem hinném h a TE életed ettől lett rosszabb.
És ahogy 13 írta a játéknak tök mind 1 h te ki vagy mi vagy hogy nézel ki.... Ő téged szórakoztat ezért van.
Ha azt várod h ezek az emberek megváltozzanak hát rossz hírem van. Várhatnál a halálig , de hiába.
Majd csajozz te helyettük és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!